Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy engedjem el végleg? SOS

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engedjem el végleg? SOS

Figyelt kérdés

4 hónapja ért véget a kapcsolatunk, én még mindig szerelmes vagyok belé, minden nap minden percében rágondolok... Tönkrementem, ha ez így marad és nem tudok koncentrálni, kiraknak az egyetemről is.

Arról szólt ez a 4 hónap, hogy hitegettem magam, hogy van esélyem visszaszerezni. Közben lefeküdtem 2 lánnyal, de nem éreztem irántuk semmit.

Azt is próbáltam, hogy majd valaki mással ismerkedek, de mindenkiben őt keresem, mindenkit hozzá hasonlítok.

Még mindig tartom vele a kapcsolatot, vannak dolgaim nála, és neki is nálam. Azt mondta szeret, de már nem úgy, már nem szerelmes, hiányzik az a plusz neki.

Mit javasoltok?

2014. ápr. 15. 13:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Idő és gondolkodás, aztán elmúlik a kötelék.
2014. ápr. 15. 13:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld meg kiírni az életedből. Próbálj az egyetemre koncentrálni. És addig ne ismerkedj míg nem leszel jobban, ha újra összejönnétek se lenne már minden ugyan olyan.
2014. ápr. 15. 13:26
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat, igyekszem.

Az kimaradt, hogy nekem ő volt az első igazi nagy szerelmem.(fordítva is így volt)

Már együtt tervezgettük a jövőnket.

Egyszerűen nem tudom kizárni a gondolataimból, mindenről ő jut eszembe, még egy falelvélről is.

2014. ápr. 15. 13:31
 4/6 anonim ***** válasza:

Ugyanez a szitu itt is, csak már 10 hónapja tart az egész.

Nincs esélyed visszaszerezni és úgyse működne már, próbáld meg hasznos dolgokkal eltölteni az idődet, járj el edzeni pl., ha nem jársz.

2014. ápr. 15. 14:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azt írtad: "Még mindig tartom vele a kapcsolatot, vannak dolgaim nála, és neki is nálam."

Az első és legfontosabb: vidd vissza a cuccait és hozd el tőle a tieidet. Semmi se maradjon a másiknál. Aztán fokozatosan pakold el azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek.

[Én ahogy vége lett (ő dobott ki), 1 hétre rá visszavittem a cuccait. 1,5 hónap múlva eljutottam odáig, hogy eltegyem az asztalomról azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek.]

Azt is írtad, hogy tartjátok a kapcsolatot. Kezdjétek el leépíteni. Kevesebb találkozás, kevesebb beszélgetés. Az első nagy szerelmemet addig nem tudtam elengedni, amíg tartottuk a kapcsolatot. Már több, mint egy éve nem beszélünk egyáltalán, már nem is érdekel mi van vele (mikor először úgy volt, hogy többet nem beszélünk azt hittem leugrok a hatodikról. De pár hónap múlva annyira szenvedtem attól, hogy még keres, hogy én kértem meg rá, hogy ha nem akar semmit, akkor hagyjon békén).

Nehéz dolgokat írok, de így menni fog.

Közben persze ismerkedj, járj el a haverjaiddal, tanuljatok közösen. Keress új hobbit. Utazz. A környezet változás is nagyon jót tesz!

2014. ápr. 15. 14:52
 6/6 A kérdező kommentje:

A cuccait összegyűjtöttem, és eltettem egy olyan helyre ahol nem látom már őket. Írtam neki egy levelet kiírtam mindent amit gondolok. Most megfogom vele teljesen szakítani a kapcsolatot

Az a legnagyobb bajom, hogy a 2 év alatt, mindent vele éltem át. Vele voltam először külföldön nyaralni. Vele jártam be Budapestet, így bárhol járok Bp-n ő jut eszembe. Még sorolhatnám reggelig. Mindenről ,egyszerűen mindenről ő jut eszembe. Ez már beteges, haragszom is magamra emiatt.

Várom még a tuti tanácsokat.

2014. ápr. 17. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!