Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy engeszteljem ki a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy engeszteljem ki a barátom, ha 3 hete nem szexeltem vele?

Figyelt kérdés
nem volt időm a suli és a melò mellett
2014. ápr. 14. 11:31
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
4ora utazas 2ora szex felnapot elvesz
2014. ápr. 14. 11:54
 12/15 anonim ***** válasza:

Dugni akarsz, de van vizsgád.

Hidd el ha kúrsz egy kiadósat nem kattogsz és hatékonyabban tudsz tanulni is. Ha egy este nem tanulsz hanem dugtok orrba szájba utána nem fog ezen járni az agyad és hatékony lesz a tanulás.

És egy tanulmány szerint a szex után nem közvetlen de utána picivel, pár órával sokkal hatékonyabban tud tanulni az ember.

NA akkor ne is este menj át hozzá. Délután, és dugjatok amíg bírtok aztán estére hazamész és nekiülsz a felkészülésnek.

2014. ápr. 14. 12:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Majd kiengeszteled, ha végeztél. Addig pedig koncentrálj a dolgodra, ne arra, hogy pár hétig a kezét kell használnia a párodnak. Valószínűleg túléli... Viszont ha ennyire rámegy a kapcsolat, akkor azt nem is bánnám. Ha túl leszel a vizsgákon elmész és szexeltek, ennyi. Én 10 perc szopásért, ahogy itt egyesek javasolták biztos nem utaznék és pocsékolnám az időm (pláne, hogy utálom az orált).
2014. ápr. 14. 12:03
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

11.

Hetente egyszer nem fér bele? DE! Arra nincsen idő amire nem akarsz időt szánni.

Az,hogy 3 hétig nem látlak "mert vizsgád van" (és még csak nem is a szexről van szó) az szerintem mindenkinek azt üzenné, hogy ő a prioritásban minimum a második. Ez elgondolkodtató....

2014. ápr. 14. 12:04
 15/15 anonim ***** válasza:

Lehet velem van a baj,de én meg pont,hogy attól voltam kiborulva vizsgaidőszakban,ha nem volt valamiért szex :D

Rendkívül jól oldja a feszültséget ;)

23 L

2014. ápr. 14. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!