Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van olyan, aki itt találta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki itt találta meg "élete szerelmét"?

Figyelt kérdés
Csak puszta kíváncsiságból. :) Kérlek, írd le azt is, hány évesek vagytok!
2014. ápr. 13. 11:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Igazából azt nem értem, hogy a francba tudtok itt egymásba úgymond beleszeretni, s végül összejönni. Én már kaptam privát levelet innen jó néhány lánytól (nem itt szoktam írni jobb részt, hanem közlekedés, oktatás és számítástechnika rovatokban), majd pár levélváltás után elmaradtunk egymástól, pedig néhányukkal nagyon sok közös témánk akadt, és a közös frekvencia is megvolt. Szóval nemigazán értem, hogy hogyan tudnak például itt is úgy megismerkedni az emberek, hogy később párkapcsolat alakul az ismerkedésből. Valaki esetleg kompetens ebben?
2014. ápr. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!