Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz hogy legtöbb lány mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz hogy legtöbb lány mégis a szebbiket válassza, inkább a szép kocsit motor nélkül, mint a csúnyábbat motorral?

Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 14:42
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

ma 15:02

Végre egy értelmes ember! :)

2014. ápr. 12. 15:38
 12/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így nem feltétlenül igaz. Mármint akit szeretek vagy akibe szerelmes vagyok, akkor azt úgyis szépnek látom, már csak azért is, mert szeretem őt.

Nem azért szeretek valakit, mert jóképű vagy mert jól néz ki. Pont fordítva! Azért látok valakit jóképűnek, mert szeretem. :) A szerelem miatt az ember sokszor elfogult azzal a személlyel, akit szeret, és akkor is szépnek vagy vonzónak találja, ha amúgy más szerint egyáltalán nem az.

2014. ápr. 12. 17:13
 13/20 anonim ***** válasza:
De hogy szeretsz bele, ha ő nem jóképű? Ez lenne most a legfontosabb kérdés.
2014. ápr. 12. 17:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Na ez az, egy lány se képes beleszeretni olyanba, aki nem tetszik neki külsőre...
2014. ápr. 12. 17:51
 15/20 anonim ***** válasza:

A kérdés eredetileg az volt, hogy a lányok a "szebbiket" választják-e, nem pedig az, hogy mégis hogyan szeretnek bele.

De amúgy egyszerű: csak meg kell ismerni a másikat. Ennyi. Ha megismered, és látod, hogy milyen értékes tulajdonságai vannak, vagy hogy pl milyen sok bennetek a közös, hasonló az érdeklődési körötök, jól el tudtok beszélgetni, egy hullámhosszon vagytok, stb, akkor úgyis megkedveled és megszereted a másikat. Onnantól meg elvileg adott a dolog. :) Akkor már úgysem a külső érdekel, hanem az, ami belül van.

De aki csak és kizárólag a külső alapján választ párt magának, az egy rendkívül felszínes ember, és szerintem olyan lánnyal eleve nem is érdemes kezdeni, akinek csak az a fontos, hogy kívülről helyes legyél. Persze nyilván a külső vonzalomnak is meg kell lennie egy bizonyos szinten, mert anélkül nem működik tökéletesen a dolog, na de akinek azon kívül semmi más nem számít, azzal nem is szabad foglalkozni...

2014. ápr. 12. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez nem igaz. A lányok az első pillanatban, külső alapján eldöntik, h van-e esélye az illetőnek vagy nincs. Ha a fiú akkor nem üti meg a mércét, soha nem fog kelleni a lánynak, még akkor sem, ha megismerik egymást. Legfeljebb barátok lehetnek, de olyan meg, h egy lánynál barátságból szerelem legyen, szökőévente egyszer fordul elő valahol a világban.
2014. ápr. 13. 07:51
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló teljesen igazad van.. Ez tényleg így van... Én eddig egy lánynak sem kellettem a külsőm miatt, mert ronda vagyok.... 17/F
2014. ápr. 13. 09:21
 18/20 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Amikor megismertem, vagyis eloszor lattam nem jott be kulso alapjan.

Amikor jobban megismertem, megismertem a belaojet is az fogott meg.

Szoval nekem ugy lett vonzo, hogy a belso fogott meg.

2014. ápr. 13. 15:22
 19/20 anonim ***** válasza:
Utolsó: kár, h ilyen történetekkel csak és kizárólag itt lehet találkozni, a való életben nem.
2014. ápr. 13. 16:57
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet valo eletben is. Nem a kulseje fogott meg, nem erdekel a bankszamlaja sem.

Csak azt se felejtsuk el, hogy nem buliban kell ismerkedni es nem Facebook chaten kene a kapcsolatokat megalapozni.

Szerintem a legnagyobb gond manapsag az, hogy elfelejtettek az emberek igazan odafigyelni magukra es egymasra...

2014. ápr. 14. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!