Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnál velem járni? Szerinted jól nézek ki? Érdekelnélek? Hasonlítok Fred Durst-re?
Figyelt kérdés
Inkább a lányok véleményére vagyok kíváncsi,de az utolsó kérdésre bárki válaszolhat
2009. dec. 20. 19:08
21/41 anonim válasza:
LE a hájad magadról, Testvérem!
22/41 anonim válasza:
Ne itt akard eladni magad. : )
Amúgy nem jön be a stílusod.Az első képen olyan kicsit retardált vagy.A másodikon meg mint az öregasszony aki egy kisgyerekkel koldul a metrón.Neki sem jön be, neked sem fog.De biztos tetszel valakinek.Sok sikert.
23/41 anonim válasza:
Egyáltalán nem hasonlítasz rá, de IGEN tudnék veled járni ha bejönnél, de nem jössz be emiatt nem. bocsi.
24/41 anonim válasza:
ne itt akarj önbizalmat meríteni....próbálkozz a való életben..
25/41 anonim válasza:
nem nem nem nem nem és nem:S bocsi:S
26/41 anonim válasza:
nem, nem, nem, nem.
én a férfias pasikat szeretem.
28/41 anonim válasza:
az utolsó válaszoló maga Herbert bácsi volt..a Family Guy.ból :DDDDDDDDDD
29/41 anonim válasza:
az összes kérdésedre nem a válasz
30/41 anonim válasza:
It's the fatest way to get on napiszar.com and such kind of sites. Making a fool of yourself! You're ugly on those pics and you behave ugly too. Sorry mate, you're not gonna find a girl who likes you up here.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!