Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bak nő és vízöntő férfi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bak nő és vízöntő férfi. Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 18:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
4. vagyok. az én férjem 12 évig volt nagyon rendes,figyelmes és higgadt.mi sem veszekedtünk,mert vele nem lehetett.Nem mintha azt akartam volna, de nyilván nálunk is voltak problémák, amiket meg kellett volna beszélni.Ha lett volna kivel.A férfi legyen férfi:határozott, támasza a nőnek, nyújtson biztonságot, és tudd tisztelni férjként, ne barátként. Következő pasimmal minden nap összevesztem, mert olyan kötekedős stílusa volt. Persze, kettőn áll a vásár (nem a csillagjegyen).
2009. dec. 21. 10:08
 12/17 anonim ***** válasza:
hülye vagy teljesen, ha horoszkóp alapján választasz pasit magadnak!
2009. dec. 25. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Megjósolom, hogy 1 hónap múlva lelép a pasi egy másik csajjal és te ide fogod kisírni magad!
2009. dec. 25. 22:34
 14/17 anonim ***** válasza:

Nekem vízöntő a pasim és nagyon imádom! Illenek rá a dolgok amiket ír róla a horoszkóp, a jók is és rosszak is.

Sztem nagyon jó ember, barátságos, kissé sikamlós a humora de nekem bejön. Ha már nem ő lenne velem, biztos mindenkiben őt keresném. Érdekes személyiség. Amúgy én meg kos vagyok.

2009. dec. 25. 22:56
 15/17 anonim ***** válasza:

ennél irdatlanabb ostoros f*szságokon nem tudsz gondolkozni?

benne vagy egy jó kapcsolatban, de azon filózol, hogy a csillagjegyek miatt a fejedre szakad-e az égbolt, gratulálok.

2009. dec. 25. 23:00
 16/17 anonim ***** válasza:

A horoszkóp baromság...semmit se számít,senkit se érdekel...(csak azt,akinek sok az ideje..)

Minden ember más és más...ezt csillagjegyekkel nem lehet tisztázni.Aki értelmes,az ezt megérti...

És amikor az újságba olvassuk,hogy erre meg erre figyelj,így tedd és ne úgy...az annyira de annyira általánosítva van,hogy 100% ,hogy megtörténik veled még az az esemény abban a hónapban,hétben,napban...

Semmi,de tényleg semmi konkrétat nem mondanak el benne...

Az ember meg persze hozzáképzeli a folytatását(rávetíti a saját életét)

Az az én véleményem...

Am rák vagyok,fogalmam sincs,nincs tapasztalatom :$

f/16

2009. dec. 25. 23:10
 17/17 anonim ***** válasza:

"Gondoljatok csak bele, ha igaz, akkor a vilagon el 12 tipusu ferfi es 12 tipusu no"

Igazad van, roppant paradox. Még 5 is sok lenne.

2010. aug. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!