Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha titeket megcsalna a párotok a tesótokkal hogy reagálnátok? Elmondanátok hogy tudtok a viszonyról vagy nem?
Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:57
11/21 anonim válasza:
Velünk is történt hasonló párom tesója kikezdett velem de mi jóba vagyunk vagyis pasim és tesója meg én és a pasim de én és a tesója harag van vagyis csak köszönés meg feltelepiti a gépem a pasim kérésére
12/21 A kérdező kommentje:
nővérem összeszűrte a levet a párommal.első szerelmem volt.a tesóm nagyon jól tudta,hogy mennyire szeretem és esküdözött hogy ő soha nem csapná le a pasim a kezemről és tessék.de nem szólhatok mert akkor nagy családi balhé lenne:(ez szörnyű érzés hogy becsapnak és a hátam mögött rajtam röhögnek.mindkettővel mindent megbeszéltem és azok az smsek amiket olvastam....szörnyű:(
2009. dec. 20. 16:56
13/21 anonim válasza:
nagy családi balhé..?
Tegyél érte!!! én azért is kirobbantanám!!!
után én nevetnék!Ne hagyd ennyiben!
14/21 anonim válasza:
Nehogy még Te szégyelld magad! Legyen csak nagy családi balhé, kapják meg amit érdemelnek! A párodat rúgd ki, a tesóddal meg mostanában nem kellene beszélned!
15/21 anonim válasza:
Sztem a srácnak volt esze, majdnem végig dugta a családod... :D
16/21 anonim válasza:
a muterod nem volt meg neki? :D
17/21 A kérdező kommentje:
utolsó hogy te mekkora bunkó vagy:/
2009. dec. 21. 12:29
18/21 anonim válasza:
Csak nem még a faterod is? :D.... oké bocsi, csak vicc volt :D.
19/21 A kérdező kommentje:
kössz nagyon vicces :/
kíváncsi vagyok te mit éreznél a helyemben....
2009. dec. 21. 15:50
20/21 anonim válasza:
Szia!
Megértem, nehéz, Karácsony meg ilyenek, de nem szabad ennyiben hagynod! Szerintem is nyugodtan csinálj "balhét", hagy tudják meg a többiek milyen szemetek és mit várjanak tőlük. A nagy semmit! Megérdemelnék, hogy semmibe vegyék őket! Már ne haragudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!