Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha titeket megcsalna a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha titeket megcsalna a párotok a tesótokkal hogy reagálnátok? Elmondanátok hogy tudtok a viszonyról vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. dec. 20. 15:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Velünk is történt hasonló párom tesója kikezdett velem de mi jóba vagyunk vagyis pasim és tesója meg én és a pasim de én és a tesója harag van vagyis csak köszönés meg feltelepiti a gépem a pasim kérésére
2009. dec. 20. 16:36
 12/21 A kérdező kommentje:
nővérem összeszűrte a levet a párommal.első szerelmem volt.a tesóm nagyon jól tudta,hogy mennyire szeretem és esküdözött hogy ő soha nem csapná le a pasim a kezemről és tessék.de nem szólhatok mert akkor nagy családi balhé lenne:(ez szörnyű érzés hogy becsapnak és a hátam mögött rajtam röhögnek.mindkettővel mindent megbeszéltem és azok az smsek amiket olvastam....szörnyű:(
2009. dec. 20. 16:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

nagy családi balhé..?

Tegyél érte!!! én azért is kirobbantanám!!!

után én nevetnék!Ne hagyd ennyiben!

2009. dec. 20. 17:08
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy még Te szégyelld magad! Legyen csak nagy családi balhé, kapják meg amit érdemelnek! A párodat rúgd ki, a tesóddal meg mostanában nem kellene beszélned!
2009. dec. 20. 17:13
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Sztem a srácnak volt esze, majdnem végig dugta a családod... :D
2009. dec. 20. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:
0%
a muterod nem volt meg neki? :D
2009. dec. 20. 23:09
 17/21 A kérdező kommentje:
utolsó hogy te mekkora bunkó vagy:/
2009. dec. 21. 12:29
 18/21 anonim ***** válasza:
23%
Csak nem még a faterod is? :D.... oké bocsi, csak vicc volt :D.
2009. dec. 21. 13:55
 19/21 A kérdező kommentje:

kössz nagyon vicces :/

kíváncsi vagyok te mit éreznél a helyemben....

2009. dec. 21. 15:50
 20/21 anonim ***** válasza:

Szia!

Megértem, nehéz, Karácsony meg ilyenek, de nem szabad ennyiben hagynod! Szerintem is nyugodtan csinálj "balhét", hagy tudják meg a többiek milyen szemetek és mit várjanak tőlük. A nagy semmit! Megérdemelnék, hogy semmibe vegyék őket! Már ne haragudj!

2009. dec. 23. 11:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!