Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, ha egy fiú a barátnőjétől pénzt kér?
Aki meghív egy adott programra az fizeti a költségeket, kivéve akkor,ha előre közli, hogy fizetős a buli!!!!
Szóval ha a szüleid hívták meg a barátod akkor normális hogy fizették a költségeket!!!
A cigi kérdése már egészen más szitu, ha nincs Nála pénz, de később megadja akkor az is rendben van!!!
Szerintem sem ciki, ha nekem nem okoz anyagi összeomlást, szívesen adok neki kölcsön, nem szoktam visszakérni. Fordítva is így működik nálunk.
Van olyan is, hogy egymásnak veszünk cuccokat, bár általában én szoktam neki, mert nagyon sokat járok vásárolni.
Kolosszus, szívemből szóltál tesa!!! :DDDD
Nagyon sok nő elvárja hogy mindent fizessen egy pasi...megjegyzem jól el vannak tévedve. Pár nyugati országban nagyon nem ez a divat!
"Jajj mert ti még nem kértetek kölcsön a barátnőtől pár forintot?
Úgy kivannak akadva páran, hogy szét röhögtem magam.D"
Márpedig cigizni nem kötelező! Ki tudok akadni, amikor színesbőrűék ajnáltatják magukat a TV-ben, de a cigi ott füstöl a kezükben. Én is szívtam, füstöltem, mint a gyárkémény, de arra sohasem kértem kölcsön senkitől, pedig időnként meg voltam szorulva rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!