Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, ha egy fiú a barátnőjétől pénzt kér?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom igen. A történet nagyjából az,hogy össze jöttem egy sráccal,akivel együtt vagyok már 4 hónapja és anyuék elhívták közös programra velünk,amin anyuék fizették a belépőjét és vettek nekünk kaját is.A nap végére azonban a barátom még oda jött hozzám,hogy cigire is adnék-e neki kölcsön. Kiakadtam,mert kihasználásnak érzem,amikor anyáék fizettek így is mindent és még ez is. Ő azt mondja hülyeségen akadtam ki. Ti,hogy látjátok ezt?

2014. ápr. 9. 14:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
10-es: nincs semmi baj azzal, ha néha kölcsön kér a párom, sőt, képzeld el, én speciel nő létemre sokszor szó nélkül hívom meg a páromat, ha pl. elmegyünk együtt ebédelni. Itt a probléma nem azzal van, hogy kölcsön kér a srác, hanem azzal, hogy egyébként egy egész napos program során ki volt nyalva a segge a srácnak financiális téren, és természetes volt, hogy meg van hívva a programra, a kajára is. Ezután akinek van pofája még pénzt kérni valamire (kivételt képezhet valamilyen nem várt vészhelyzet), függetlenül a nemétől, a párkapcsolat mélységétől, az bunkó.
2014. ápr. 9. 16:37
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

Aki meghív egy adott programra az fizeti a költségeket, kivéve akkor,ha előre közli, hogy fizetős a buli!!!!

Szóval ha a szüleid hívták meg a barátod akkor normális hogy fizették a költségeket!!!

A cigi kérdése már egészen más szitu, ha nincs Nála pénz, de később megadja akkor az is rendben van!!!

2014. ápr. 9. 17:38
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem ciki. Én mindig szívesen adok a barátomnak, nem kérem vissza, de ő sem kér tőlem gyakran. A cigit mondjuk én fizetem kettőnknek.
2014. ápr. 9. 17:41
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem ciki
2014. ápr. 9. 18:21
 15/19 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem sem ciki, ha nekem nem okoz anyagi összeomlást, szívesen adok neki kölcsön, nem szoktam visszakérni. Fordítva is így működik nálunk.

Van olyan is, hogy egymásnak veszünk cuccokat, bár általában én szoktam neki, mert nagyon sokat járok vásárolni.

2014. ápr. 9. 18:39
 16/19 kolosszus22 ***** válasza:
71%
Ciki persze, de valahol az is, hogy a legtöbb nő a fordítottját viszont tök természetesnek veszi. Tehát ha egy pasi fizet mindent a nőnek, meg még cigit is vesz neki, kínálgatja az persze az udvarlás természetes része.
2014. ápr. 9. 19:45
 17/19 anonim ***** válasza:

Kolosszus, szívemből szóltál tesa!!! :DDDD

Nagyon sok nő elvárja hogy mindent fizessen egy pasi...megjegyzem jól el vannak tévedve. Pár nyugati országban nagyon nem ez a divat!

2014. ápr. 10. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

"Jajj mert ti még nem kértetek kölcsön a barátnőtől pár forintot?

Úgy kivannak akadva páran, hogy szét röhögtem magam.D"

Márpedig cigizni nem kötelező! Ki tudok akadni, amikor színesbőrűék ajnáltatják magukat a TV-ben, de a cigi ott füstöl a kezükben. Én is szívtam, füstöltem, mint a gyárkémény, de arra sohasem kértem kölcsön senkitől, pedig időnként meg voltam szorulva rendesen.

2014. ápr. 10. 16:25
 19/19 anonim ***** válasza:
*sajnáltatják
2014. ápr. 10. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!