Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártál már munkatárssal vagy osztálytárssal?
26 éves srác vagyok, minden ismerősöm azt mondogatja nekem hogy szedjem fel valamelyik munkatársnőmet...
kinek mi a tapasztalata ilyen téren hogy munkatárssal vagy osztálytárssal járni ? azért kérdezem mert szerintem nem valami jó hogy egy melóhelyen lenni a párunkkal... vagy nem tudom ezért kérdezem...
1 munkahelyen sosem dolgoznék a párommal, soha. Az valóban nem jó.
Viszont osztálytárssal már jártam, de az más tészta.
kettőből 2 nem...
akkor látom jól gondoltam hogy nem jó...
köszönöm a válaszokat :)
Több okból is gázos.
Egyrészt az ilyen közösségekben mindig van pletyka, ti lesztek a helyi érdekű mónikasó. Ha jó a kapcsolat akkor azért, ha nem azért.
Másrészt a szabadidőben nehéz kikapcsolni a munkát, különösen ha mindkettőtök ugyanott, ugyanazt csinálja. A gyakorlatban sokan a randin is a céges papírokat beszélik ki. Nehéz úgy érdekesnek maradni, hogy váltogatod a professzionális és a privát hozzáállást.
Harmadrészt ha szétmentek állati kínos lesz, hogy napi szinten össze vagytok zárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!