Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolatban élők! Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élők! Egy héten hányszor szexeltek?

Figyelt kérdés
van, hogy többször egy nap? azt is írjátok le légyszi, hogy együtt vagy külön éltek-e. köszönöm!:)
2014. ápr. 7. 19:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Együtt élünk, és minden nap szexelünk. Van mikor egyszer van mikor többször. 20L
2014. ápr. 7. 19:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Régebben heti 6-8-szor szexeltünk, de akkor heti 3-4-szer tudtunk is találkozni. Mostanában sajnos heti 1-szer találkozunk, akkor max. 2-szer vagyunk együtt.

19 évesek vagyunk

2014. ápr. 7. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
péntektől vasárnapig vagyunk együtt és 5-6 alkalommal van szex
2014. ápr. 7. 20:09
 4/10 anonim ***** válasza:
1-2. Hetvegen
2014. ápr. 7. 20:21
 5/10 anonim ***** válasza:

Kb havonta egyszer.

Együtt is élünk.

2014. ápr. 7. 20:56
 6/10 anonim ***** válasza:
Csütörtök, péntek, szombat, vasárnap tudunk csak találkozni. 2-3 alkalom!
2014. ápr. 8. 17:31
 7/10 PearlDiver ***** válasza:

Heti 1 az átlag, mert nem akarjuk kipörgetni magunkat. Nem élünk együtt, de heti 5-6szor találkozunk, 3-4szer együtt is alszunk. Egy nap még nem csináltuk többször (külön időpontban).

Megkérdezhetem, hogy mire irányul a kérdésed? :)

2014. ápr. 9. 21:13
 8/10 A kérdező kommentje:
igaziból érdekel, hogy csak nekünk van-e ekkora igényünk rá? mondjuk mi heti 1-2x találkozunk, ott is alszom. akkor minimum 2 menet, de van mikor 3-4, vagy ha már fáradtak vagyunk akkor kézimunka:) bár mi még elég elején járunk a kapcsolatunkban, lehet csak ezért:)
2014. ápr. 9. 21:16
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Heti 2-3 néha tobb , néha kevesebb. Persze a pasim szinte mindennap akar, de én túl fáradt szoktam lenni, és szerintem ha bármikor megkaphana, egy ido után nem lennék olyan vonzó számára.
2014. ápr. 11. 23:12
 10/10 anonim válasza:
Hát attól függ. Amikor párom fáradt akkor heti 1 de van amikor 2. Sosem értettem aki heti 8 szor sexelt.. Nem unjátok meg egymást? :0.......
2014. nov. 28. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!