Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretnél egy olyan csajt aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnél egy olyan csajt aki mozgássérült?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 21:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szeretnél=akarsz?

vagy tudnál e szeretni?

2009. dec. 19. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak az, hogy mozgássérült, nem akadály.
2009. dec. 19. 22:01
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
pillanatokon belül rengeteg önzetlen hőszserelmes lesz, akinek ez kutyafüle, ők ennél sokkal toleránsabbak...
2009. dec. 19. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
hát én nem keresek pont ilyen, deha ne adj isten a párom lesérülne akkor nem hagynám el ezért.
2009. dec. 19. 22:04
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

jó, hogy az ilyen kérdésekben elintézik azzal, hogy "mozgássérült"

belegondoltál, hogy nem mindegy: csípőficamtól biceg egy kicsit, vagy négyvégtagbénultan ül az elektromos kerekesszékben?

2009. dec. 19. 22:10
 6/11 A kérdező kommentje:
1.hát csipőficamtol nemfog ott ülni 2.Végtagbénulással nem elektromosba fog 3.Csak kiváncsi vagyok azért kérdeztem .
2009. dec. 19. 22:16
 7/11 anonim ***** válasza:
74%

miért, végtagbénulással hol fog ülni?

a csípőficamos válaszod nem értem igazán,az nem fog ülni, csak bicegni

2009. dec. 19. 22:20
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Őszintén lehet, hogy gonosz dolog, de nem tudnék egy mozgássérülttel élni. Lehet, hogy időközben megszeretném, sőt biztos de mindig is sajnálnám és nem tudnék úgy élni mellette, hogy erősebb a sajnálat mint a szeretet. Egyet értek az egyik hozzászólóval abban, hogy ha a párom lesérülne akkor örökké kitartanék mellette.
2009. dec. 19. 22:38
 9/11 anonim ***** válasza:
95%

Én kedveltem egy ilyen lányt, és bele is szerettem, csak sajnos messze vagyunk egymástól, hogy udvarolhassak neki. :) Nem hősszerelmesség kérdése ez.

Ő részleges végtaghiánnyal született, műlábbal közlekedik és az egyik keze is kacska, de... nagyon jókat röplabdáztunk együtt, eveztünk, kajakoztunk.

Nekem tényleg nem számít, milyen formában mozgássérült valaki. Azon lennék folyton, hogyan tudnék olyan programokat szervezni, hogy ő is teljesen élvezze az egészet.

17/L

2009. dec. 19. 23:07
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
valóban, az ép lány-sérült fiú felállás gyakoribb, mint fordítva
2009. dec. 19. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!