Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jár (t) már valaki mozgássérült lánnyal (nem tolókocsis)? És hogy ment a szex, utcán megnéztek-e benneteket?
talán nem számít, de én egy lány vagyok, jobb kezem 60%ban béna. Nyáron eléggé megbámulnak miatta, mert ugye máshogy kapaszkodom a buszon, viszem a szatyrot, vagy épp felvágom a rántott húst. Már megszoktam.
2 évig volt egy párom, őt nem zavarta, sőt akikkel randizgattam, és mikor megismertek elmondtam nekik a kezemet, nem mondták, hogy zavarja őket.
ja és még annyit, hogy a szexben nem zavart.
Én a helyedben nem a külső alapján ítélnék, ha neked bejön a hölgy,járj vele.
Szia! Sajnos én sem vagyok egészséges,de nagyon boldog vagyok! :)
Lovas versenyző voltam,de sajnos történt egy balesetem, és a jobb lábamban a csontok szilánkosra törtek,és 4mútéttel"hozták helyre".
A jobb lábamra szinte nem tudok ráálnni...tehát mankó nélkül egy lépést se! De mi már megszoktunk hogy mindig megnéznek...8hónapja vagyunk együtt :)
Ha szereted, és jól érzed magad vele...akkor a többiek véleménye nem számít! :)
szia!
1. vagyok:)
hát a szex ment rendesen, annyit hogy a jobb kezem csak úgy volt.. :) nem volt semmi extra...
Úgy nézz ki egy éve vagyunk együt , és nem zavar hogy a kezét egyáltalán nem tudja használni az csak amolyan disz !!!
és extrém helyeken helyzetekben szeretkeztetek már a párotokkal ??
Mert az b.nöm akár a liftben is szexelne velem !!
Én ezt még elképzelni sem tudom vele !!
Szia
IGEN. A volt barátnőmnek amputálták a lábát, még kiskorában. De a szülei "szégyelték"... csakis nadrág, műláb - amit egyébként nem viselt volna mindig.
Először velem jött ki az utcára, művégtag nélkül.
Késöbb elmentünk szórakozóhelyre is. Lazán fel tudott öltözni, igen jól nézett ki, a láb hiánya ellenére.
MEGNÉZÉS. Igen, persze, előfordult. De ritka volt a rosszindulatú megjegyzés. Persze hogy furcsa, ha valakinek egy lába van. És a csonk sem rettentő látvány, csak furcsa.
SZEX. Teljesen rendben volt, a csonkját is tudja használni közben, támaszkodni. A jó csonk egyáltalán nem érzékeny és nem fáj, ha terheli.
Persze, ehhez kell egy jó adag önbizalom a pár mindkét felétől.
Sajna, vége lett, de nem emiatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!