Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos, hogy kiakadt a barátom? (folyt. )
Figyelt kérdés
Szóval úgy volt, hogy jön hozzám hétvégén a barátom, de mégsem ért rá... Ezért tegnap este egyedül voltam itthon és ma is így lenne, ha a barátaim nem hívtak volna bulizni.
Utálok egyedül lenni itthon, így elmegyek.
Viszont a barátom duzzog, hogy bulizni megyek... Én sem szeretem, ha nélkülem megy, na de ha nem ér rám akkor mit tegyek?
Ráadásul csak hétvégén tudunk találkozni, így a barátaimat is hanyagolnom kell mostanában. Hagyjam rá a duzzogást és menjek, érezzem jól magam?
2009. dec. 19. 18:42
11/13 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy ilyen jó ember ismerők vannak itt, hogy ennyiből lemérik normális vagyok-e vagy sem.
Főleg, hogy csak egy kis részletet mondtam a drága kis életemből, semmi előzmény nélkül.
Na mindegy, azért köszi a válaszokat!
2009. dec. 19. 19:11
12/13 anonim válasza:
Semmi baj veled, normális vagy. Menj nyugodtan, elvégre lemondta a találkozót, te miért ne lehetnél a barátaiddal? Ha te lemondod, menjen ő is nyugodtan. Ettől függetlenül szerintem teljesen elfogadható, ha egy kapcsolatban a pár tagjai külön mennek szórakozni, még ha az a találkozás rovására is megy (itt persze most nem erről van szó). Néha kell egy kis kikapcsolódás és nem kell mindig a másik sarkában lenni, mert iszonyatos cirkuszok lesznek belőle egy idő után. Hagyd a párod is, hadd menjen, szórakozzatok, ezért vagytok fiatalok :)
13/13 A kérdező kommentje:
19:56 : Köszönöm válaszodat, úgy látom hasonlóan gondolkodunk! :)
2009. dec. 20. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!