Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ha a barátnőtök kiverné egy másik gyereknek? Megbocsájtanátok neki?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 6. 16:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Biztos hogy nem.
2014. ápr. 6. 16:36
 12/19 anonim ***** válasza:
Phát bammeg... a gyerek is fűzte a fejét vagyis nem tartotta tiszteletben, hogy a csajnak van barátja vagyis téged. A barátnőd is hajlott a dologra... Szerintem inkább mondd a csajnak, hogy ha találkozik mégegyszer a gyerekkel, akkor legyen inkább vele. Verekedni meg lehet, de szerintem tiszta felesleges. A csajok jönnek mennek.
2014. ápr. 6. 16:45
 13/19 anonim ***** válasza:
14%
A csajok legtöbbje sajnos budos k u r v a :D
2014. ápr. 6. 16:47
 14/19 anonim válasza:
Legyen büszkeséged, küld el büdös p!csába..
2014. ápr. 6. 16:52
 15/19 anonim ***** válasza:
kidobnám
2014. ápr. 6. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

nő létemre mondom, hogy ezt nem lehet megbocsátani.

Vannak dolgok amiket meg lehet beszélni és együtt tovább lehet lépni, pl: részegen megcsókol valaki és egy pillanatig hagyom, az megbocsátható 1x!!!

Vagy mondjuk tizen x éve az első kapcsolatommal vagyok és már kínoz a kíváncsiság, és lefekszem vkivel de rettentően tiszta szívemből megbánom, az is szerintem megbocsátható...

de az, hogy csak úgy talizok egy sráccal és kiverem neki, hát az nem...

Miért verem ki neki? Abban nekem mi a jó? csak az hogy örömöt okozzak a srácnak. Miért akarnék örömet okozni valakinek aki nem a pasim? Mert már a pasim nem elég, és másra vágyok és be akarok vágódni a srácnál...

szóval szerintem felejtsd el ezt a csajt. Eléggé ribizlis viselkedésre vall...

27/N

2014. ápr. 6. 17:08
 17/19 anonim válasza:
szerintem is dobd ki! ha egyszer már megtette megteszi máskor is csak idő kérdése
2014. ápr. 6. 17:12
 18/19 anonim válasza:
Azért csinálta mert már nem érdekled úgy. biztos hogy újra meg fogja tenni ha egyszer már megtette. Felejtsd el az ilyet. Az a lány aki ilyet csinál az egy k..va
2014. ápr. 6. 17:19
 19/19 anonim ***** válasza:
verd meg
2014. ápr. 7. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!