Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, hogy mihez kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mihez kezdek az egyetem után. Munka nincs, férjhezmenni nem akarok. Anyámmal is rossz a viszonyom. Felnövök majd? Véget érnek valaha a vad évek? 24 vagyok.

Figyelt kérdés
Anyu mindig hisztizett 14-15 éves koromban, pedig a barátnőim már nagyban pasiztak akkor. Igaz, én is, de szex sajna nem volt. Egyrészt jó, másrészt meg... nem igazán jó. Aztán középsuliban meg az exem korlátozott be, úgyhogy kb.2évig se kép, se hang, nem járkáltam el a barátnőkkel, barátokkal, osztálytársakkal, igazi besült papucs voltam, pont olyan, mint amilyen emberektől most annyira irtózom. Lassan az egyetem vége jön, én meg nem érzem magam felkészültnek sem a házasságra, sem a gyerekre. Ezért azt tervezzük a pasimmal, hogy elmegyünk hajóra dolgozni. De félek, hogy mégsem ez lesz életem nagy kalandja. Igen, ez a gond. Hiányzik az életemből a NAGY KALAND, soha nem volt sem egyéjszakásom(olyan értelemben, hogy szex, hanem csak ilyen kisebb összecsókolózások), vagy mint egy Erasmus-cserediákprogram, vagy társai. Arra is gondoltam, hogy beírok még egy egyetemet, csak azért, hogy elmenjek Erasmusra, de nincs annyi pénze a szüleimnek, meg ugye nekem sem. Ráadásul, nem lenne energiám megint annyit tanulni. Egy szenvedélyem van, az a hastánc. 2 dolgot tudok: el akarok jutni Spanyolországba, és a táncot sose akarom abbahagyni(titkon remélem, hogy egyszer nyithatok egy iskolát is, legalábbis egy csoportot alapítani). De 24 éves létemre se a gyerekek, se a házasság nem érdekel. A másik gond meg, hogy kisvárosból jöttem, és mindenki már majdnem férjhezment, meg besült a számítógép elé. Jött a fiatalabb generáció, és teljesen el vagyok veszve, az anyámmal se jöttem ki soha, most meg hogy visszaköltözök egyelőre egy évre suli után, maga lesz a pokol. Van valami tippetek?

2014. ápr. 5. 22:31
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem is csak ez, hanem az is kiélésnek számít nekem, ha pl elmegyünk nyaralni és ott bulizunk... mint az elmúlt 2 évben pl. :) És az nem ribiskedés, mert a pasimmal buliztam. De tény h sztem ügyesebb lennék a szexben..
2014. ápr. 6. 11:54
 22/28 A kérdező kommentje:

Na ez mi akkor, ha én r...bi vagyok?:D Ez még dolgozni sem akar!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2014. ápr. 6. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Velem gyakorolhatod a szexet, ha ilyen bena vagy:) Moresre ku rnalak. :)
2014. ápr. 6. 12:36
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

A belinkelt kérdésben szereplő nőhöz csak annyit fűznék hozzá, hogy azért nincs olyan sok ennyire gazdag hapsi az országban, hogy észrevétlenül milliókkal lehessen fejni. Továbbá, azoknak is max. az 1%-a ennyire hülye, hogy az érdekr**anc kezébe adja a saját vagyonának jó részét. Gyakoribb, hogy a luvnyának saját számlája van, amire kap "költőpénzt" ill. emellé ajándékokat, nyaralást stb.

Azt viszont jól látta a csajszi, hogy ezek nem örök életű dolgok, mert pár év múlva le lesz cserélve egy fiatalabbra és csinibbre.

A csendben elsikkasztott 30-40 millió (az összeg becslés) pedig elsőre soknak tűnik, de általában az szokott lenni, hogy ennek a feléért vesznek az exr**ancok egy ingatlant (és kisautót, bár azt általában megtarthatják) maguknak, berendezik, majd emellett visszafogottabban, de eljárnak nyaralni és shoppingolni, mert hiányzik a régi életük. Emiatt a pénzük hamar elfogy (dolgozni nem szoktak, mert se végzettségük, se tapasztalatuk, se kedvük), így vagy összeállnak egy alkesz, proli hapsival (elvégre ki másnak kell egy korábban kitartott, semmihez sem értő 30 feletti nő?) és élik a lehangoló életüket, vagy pedig beállnak "hivatásosnak", hogy legyen pénzük a színvonal fenntartásához.

Az ilyen ri*icsajoknak csak akkor van esélyük a főnyereményre, ha egy annyira agyhalott gazdag hapsi akad a horogra, aki házassági szerződés nélkül elveszi őket... De ennek esélye már a lottónyeremények valószínűségi tartományába tartozik...

2014. ápr. 6. 12:47
 25/28 anonim ***** válasza:
A többség szerintem nem a cserediák programért és a pasival bulizásért ..vázott téged le, hanem azért mert azt írtad, hogy az idegennel szex jelenti neked "a nagy kalandot" és akinek ebbe nem volt része az szerinted szerencsétlen. LOL.
2014. ápr. 6. 15:19
 26/28 A kérdező kommentje:
Neeem, ez így nem igaz. Az egy visszatromfolás volt. Én sem tudom még mi a nagy kaland a számomra, csak azt tudom, hogy valami hiányzik.
2014. ápr. 6. 15:52
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
barátkozz. tekeregj és megszünik a gondjaid nagy része mert ezek valójában nem nagy bajok
2014. ápr. 6. 16:28
 28/28 anonim ***** válasza:
előző tök jót írt :)
2014. ápr. 6. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!