Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom, hogy mihez kezdek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom, hogy mihez kezdek az egyetem után. Munka nincs, férjhezmenni nem akarok. Anyámmal is rossz a viszonyom. Felnövök majd? Véget érnek valaha a vad évek? 24 vagyok.

Figyelt kérdés
Anyu mindig hisztizett 14-15 éves koromban, pedig a barátnőim már nagyban pasiztak akkor. Igaz, én is, de szex sajna nem volt. Egyrészt jó, másrészt meg... nem igazán jó. Aztán középsuliban meg az exem korlátozott be, úgyhogy kb.2évig se kép, se hang, nem járkáltam el a barátnőkkel, barátokkal, osztálytársakkal, igazi besült papucs voltam, pont olyan, mint amilyen emberektől most annyira irtózom. Lassan az egyetem vége jön, én meg nem érzem magam felkészültnek sem a házasságra, sem a gyerekre. Ezért azt tervezzük a pasimmal, hogy elmegyünk hajóra dolgozni. De félek, hogy mégsem ez lesz életem nagy kalandja. Igen, ez a gond. Hiányzik az életemből a NAGY KALAND, soha nem volt sem egyéjszakásom(olyan értelemben, hogy szex, hanem csak ilyen kisebb összecsókolózások), vagy mint egy Erasmus-cserediákprogram, vagy társai. Arra is gondoltam, hogy beírok még egy egyetemet, csak azért, hogy elmenjek Erasmusra, de nincs annyi pénze a szüleimnek, meg ugye nekem sem. Ráadásul, nem lenne energiám megint annyit tanulni. Egy szenvedélyem van, az a hastánc. 2 dolgot tudok: el akarok jutni Spanyolországba, és a táncot sose akarom abbahagyni(titkon remélem, hogy egyszer nyithatok egy iskolát is, legalábbis egy csoportot alapítani). De 24 éves létemre se a gyerekek, se a házasság nem érdekel. A másik gond meg, hogy kisvárosból jöttem, és mindenki már majdnem férjhezment, meg besült a számítógép elé. Jött a fiatalabb generáció, és teljesen el vagyok veszve, az anyámmal se jöttem ki soha, most meg hogy visszaköltözök egyelőre egy évre suli után, maga lesz a pokol. Van valami tippetek?

2014. ápr. 5. 22:31
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
79%
Az én tippem: Fradi fog nyerni.
2014. ápr. 5. 22:49
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Rohadtul tudlak sajnálni.. :-D
2014. ápr. 5. 22:56
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy nem volt egyéjszakásod? Csajként hihetetlenül könnyű összehozni!
2014. ápr. 5. 23:01
 14/28 anonim ***** válasza:
76%

Úgy látszik, hogy a sok évnyi Balázs és Mónika show megtette a hatását...

Ha valaki huszonévesen nem csináltatta fel magát legalább 10 olyan idegennel, akinek a teljes nevét se tudja, az már eláshatja magát, mert egy unalmas fap**a/balfék...

Bezzeg régebben a kaland azt jelentette, hogy az ember kitűz maga elé valami magasztos célt, és azért küzd, jöjjön akármilyen nehézség. Nem feltétlenül sivatagban kóborlásra, indiai riksázásra vagy a Himalája megmászására gondolok, lehet egy "hétköznapibb" is a cél, az a lényeg, hogy küzdeni kelljen érte (saját vállalkozás, felfedezés, a munkahelyi ranglétra megmászása stb.)

Bezzeg most évekig lötyögnek az emberek valami tingli-tangli büfészakon, ahol annyi idejük van, hogy szétunják magukat, majd a külföldi sz*rlapátoló kulimunka és a diszkók budijában való "furulyázás" jelenti a kalandot...

Nesze neked értékek inflálódása!

2014. ápr. 5. 23:06
 15/28 A kérdező kommentje:

Ne vicceljetek már :D Most komolyan attól vagyok r..banc, mert szeretek bulizni? Vagy mert elmennék cserediáknak, hogy új embereket ismerjek meg?

Mivel 2 emberrel feküdtem le életemben, ez korántsem meríti ki a r...banc fogalmát. Te jóóó anyám, mit mondanátok akkor arra, aki minden hétvégén mással van? Na?

2014. ápr. 6. 10:40
 16/28 A kérdező kommentje:
K...rvára nem büfészak! Amikor a legelfoglaltabb vagyok, akkor is agyalok, ez ember kérdése! Tanárnak lenni meg korántsem könnyű, most hogy gyakorlaton vagyok, látom a dolgot a másik oldalról. Nem az van ám, hogy besétálsz az osztályba és kinyitod a könyvet... millió szemléltetőeszköz kell, motiváció, meg kismillió feladat, amiket te kell, hogy kiagyalj hogy hogy legyen érdekes.. meg hogy rád figyeljenek..
2014. ápr. 6. 10:41
 17/28 A kérdező kommentje:
Minden a hülye anyám miatt van, aki bekorlátozott. Ha akkor kiéltem volna magam, most nem itt tartanék.
2014. ápr. 6. 10:43
 18/28 Ywerd ***** válasza:
100%

Nekem az lenne a tippem,hogy a pasidat hagyd a francba.A külföld jó alternatíva,anyagilag mindenképp,no meg önállóságra is tanít,és édesanyádat sem kell hibáztatni,mert csak azt akarta ami szerinte a legjobb neked,lépj túl ezen,felnőtt ember vagy.

És bőven ráérsz még arra hogy a család vagy a gyerek eszedbe jusson.

2014. ápr. 6. 11:15
 19/28 A kérdező kommentje:
köszi Yverd:)
2014. ápr. 6. 11:28
 20/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a "kiélés" dolgot sose értettem. Mégis, hány hapsival kellene magad felcsináltatni, amíg "kiéled" magad?

Ha "X" a bűvös szám, akkor még "X-1"-nél is ilyen rinyálós leszel, de ha majd egy szutykos, leharcolt munkásfurgon hátsó üléssorában megtörténik a varázslatos "X-edik" alkalom, akkor rögtön elszáll minden földi bajod, megkomolyodsz, komoly céljaid lesznek, mert pikk-pakk kiélted magad?

Vagy mégis, hogyan kellene elképzelni ezt a "kiélés" dolgot?

Jövőre már közelebb leszel a 30-hoz, mint a 20-hoz, szóval ideje lenne felnőni és nem a külső környezetet/anyucit okolni saját bajaidért!

Szállj le a földre, és higgadtan gondold végig, hogy miben lenne most másabb az életed, ha (vulgárisan szólva) nem 2, hanem 32 f**z járt volna benned. Mi lenne más? Akkor is ugyanígy mehetnél haza anyucihoz, ugyanígy nem láttál volna semmit a világból. Ugyanitt tartanál, annyi különbséggel, hogy többen tartanának ribizlinek és lehet, hogy herpeszed is lenne ott lent.

Az Erasmust viszont én is jó ötletnek tartom, mert szerintem jót tenne neked, ha kiszakadnál a jelenlegi közegedből.

2014. ápr. 6. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!