Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy mihez kezdek az egyetem után. Munka nincs, férjhezmenni nem akarok. Anyámmal is rossz a viszonyom. Felnövök majd? Véget érnek valaha a vad évek? 24 vagyok.
Úgy látszik, hogy a sok évnyi Balázs és Mónika show megtette a hatását...
Ha valaki huszonévesen nem csináltatta fel magát legalább 10 olyan idegennel, akinek a teljes nevét se tudja, az már eláshatja magát, mert egy unalmas fap**a/balfék...
Bezzeg régebben a kaland azt jelentette, hogy az ember kitűz maga elé valami magasztos célt, és azért küzd, jöjjön akármilyen nehézség. Nem feltétlenül sivatagban kóborlásra, indiai riksázásra vagy a Himalája megmászására gondolok, lehet egy "hétköznapibb" is a cél, az a lényeg, hogy küzdeni kelljen érte (saját vállalkozás, felfedezés, a munkahelyi ranglétra megmászása stb.)
Bezzeg most évekig lötyögnek az emberek valami tingli-tangli büfészakon, ahol annyi idejük van, hogy szétunják magukat, majd a külföldi sz*rlapátoló kulimunka és a diszkók budijában való "furulyázás" jelenti a kalandot...
Nesze neked értékek inflálódása!
Ne vicceljetek már :D Most komolyan attól vagyok r..banc, mert szeretek bulizni? Vagy mert elmennék cserediáknak, hogy új embereket ismerjek meg?
Mivel 2 emberrel feküdtem le életemben, ez korántsem meríti ki a r...banc fogalmát. Te jóóó anyám, mit mondanátok akkor arra, aki minden hétvégén mással van? Na?
Nekem az lenne a tippem,hogy a pasidat hagyd a francba.A külföld jó alternatíva,anyagilag mindenképp,no meg önállóságra is tanít,és édesanyádat sem kell hibáztatni,mert csak azt akarta ami szerinte a legjobb neked,lépj túl ezen,felnőtt ember vagy.
És bőven ráérsz még arra hogy a család vagy a gyerek eszedbe jusson.
Ezt a "kiélés" dolgot sose értettem. Mégis, hány hapsival kellene magad felcsináltatni, amíg "kiéled" magad?
Ha "X" a bűvös szám, akkor még "X-1"-nél is ilyen rinyálós leszel, de ha majd egy szutykos, leharcolt munkásfurgon hátsó üléssorában megtörténik a varázslatos "X-edik" alkalom, akkor rögtön elszáll minden földi bajod, megkomolyodsz, komoly céljaid lesznek, mert pikk-pakk kiélted magad?
Vagy mégis, hogyan kellene elképzelni ezt a "kiélés" dolgot?
Jövőre már közelebb leszel a 30-hoz, mint a 20-hoz, szóval ideje lenne felnőni és nem a külső környezetet/anyucit okolni saját bajaidért!
Szállj le a földre, és higgadtan gondold végig, hogy miben lenne most másabb az életed, ha (vulgárisan szólva) nem 2, hanem 32 f**z járt volna benned. Mi lenne más? Akkor is ugyanígy mehetnél haza anyucihoz, ugyanígy nem láttál volna semmit a világból. Ugyanitt tartanál, annyi különbséggel, hogy többen tartanának ribizlinek és lehet, hogy herpeszed is lenne ott lent.
Az Erasmust viszont én is jó ötletnek tartom, mert szerintem jót tenne neked, ha kiszakadnál a jelenlegi közegedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!