Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Képtelen vagyok szakítani a barátommal, nem vagyok hozzá elég erős. Hogyan tudnám megtenni?
Már többször végigmondtam magamban, hogy mit fogok mondani neki, de mikor ott áll előttem lefagyok.
Nagyon szeretem, de nem működik jól a kapcsolatunk (ezt most nem részletezném), és szeretném már végre lezárni.
Egyszer próbáltam szakítani vele, könnyek között kinyögtem pár szót, de mikor láttam rajta, hogy megbántottam, képtelen voltam megtenni.
Hogyan tudnék erőt venni magamon és pontot tenni a végére? Mit tanácsolnátok?
Mindenképpen személyesen szeretném, mert úgy tartom tisztességesnek.
Ha arra gondolok, hogy úgy is jön egy következő, jobb srác, akkor azzal vajon könnyebb lesz?
csinálj neki egy videót, hogy hol rontottátok el a kapcsolatot, és küldd el neki :D
-mit éreztél amikor megismerted
-mit érzel most
-mi az a dolog,ami megváltozott
-mi volt az, amin akartatok változtatni, de nem ment
-hozz fel ellenérveket;pl: hazudott,füllentett,megcsalt,nem hallgatott végig, figyelmetlen
-nem tartod az ő személyét életképesnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!