Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak vissza neki?
Pár napja szakítottunk barátommal (távolság miatt). Ő szakított tulajdonképpen, mert "neki ez így nem megy", én meg elfogadtam. Azóta nem beszéltünk, de...
Ma hajnalba írt nekem hogy borzasztóan sz.rul van, hasogat a feje és tüdőgyulladása van. Nem tudom miért osztotta ezt meg velem....
Nagyon sajnálom szegényt, de persze fáj még hogy szakított velem.
Mit kellene reagáljak erre?
Jobbulást kívánok! Most mennem kell mert randim lesz :)
Szia!!
Garantált a hatás :D
Miért kell ebbe többet belelátni? Szerintem nincs neki kivel megbeszélje azért irt az exének. Ha meggondolta volna magát nem kérné hogy menjen át, beszéljék meg látogassa meg vagy valami??? Csak ennyit irni h tüdőgyulladásom van. "Ki a franc nem szarja már le?". Ennek igy se füle se farka.
Viszakérdeznék, hogy akkor most mit vársz tőlem??? Távolság miatt szakit. Plusz azt se mondja h bocs, tévedtem gyere vissza hozzám. Igy nyilván hülye lennék odarohanni hozzá a messzeségbe mert ő most szarul van. Én meg akkor voltam szarul mikor szakitott velem na?? Őt érdekelte??
Szard le magasról!! Jobbulást aztán kész. Téged ne zaklasson már ilyenekkel mert már előre nézel. Ennyit irnék. Egye meg amit főzött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!