Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti az exem az adatlapom úgy, hogy rájöjjek, hogy nézi?
Figyelt kérdés
Nem kérek olyan válaszokat, hogy: - kérdezd meg őt; - miért ne nézegethetné...
Ő szakított velem, egyesek szerint azért, mert megijedt, illetve félt, hogy visszatart valamiben.
Most akkor hogy is állunk?
2009. dec. 19. 13:23
11/15 A kérdező kommentje:
Én is arra várok, hogy ő keressen.
Nem merek lépni felé, mert mi van ha mégse akar semmit? Vagy akar, de azzal, hogy lépek csak elijesztem?
2009. dec. 19. 13:50
12/15 anonim válasza:
ha szeret és téged akar, akkor ha Te lépsz felé, akkor sem fogod visszariasztani, csak nem pazaroltok időt. ha pedig nem téged akar, bármit tennél is, visszariasztanád, igy túl tudsz lépni rajta.
13/15 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy ne zargassam, hagyjak neki időt, és várjam meg míg ő keres. :S
2009. dec. 19. 14:44
14/15 Andrewka válasza:
Pedig tényleg tőle kell kérdezni.
4 év után szakítottunk két hete mert megcsalt és beleszeretett másba. Mégis megnézi az adatlapom két-három naponta. Sőt fent is "felejtett" egy képet rólam a profiljában... ki érti ezt?
22/f
15/15 anonim válasza:
Áruljátok már el, hogy honnan lehet tudni, hogy megnézte valaki az adatlapomat!!! Én is tudni szeretném!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!