Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nézegeti az exem az adatlapom úgy, hogy rájöjjek, hogy nézi?
Nem kérek olyan válaszokat, hogy: - kérdezd meg őt; - miért ne nézegethetné...
Ő szakított velem, egyesek szerint azért, mert megijedt, illetve félt, hogy visszatart valamiben.
Most akkor hogy is állunk?
Azt mondta, hogy már nem szeret annyira, mint az elején. De emellett zokogott, még most is sír néha és hiányzom neki. Én rontottam el ott, hogy nagyon tervezgettem a jövőnk. És ő még nem akarta úgy lekötni magát, bár velem képzelte el a jövőjét.
Amúgy én vagyok a lány.
"Nem kérek olyan válaszokat, hogy: - kérdezd meg őt; - miért ne nézegethetné..."
Szóval inkább találgatsz, és elméleteket akarsz gyártani. S mivel a saját képzelőerőd már nem elég ehhez, még külső segítséget is kérsz hozzá. Ha neked ez jó... Sok sikert! ;)
(Nem ítéllek el, bár nem értelek. Csak lefordítottam neked magyarról magyarra, amit írtál. Hátha így más a leányzó fekvése.) :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!