Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Közösségi oldalakra kirakod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közösségi oldalakra kirakod hogy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 11:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
jahbocs:D
2009. dec. 19. 12:00
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

gimis koromban kiraktam, akkor azert szamitott a dolog meg ment a pletyka rola. de 1-2 eve beallitottam, hogy ne latszodjon semmi. igy a legjobb.

21f

2009. dec. 19. 12:05
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem rakok ki semmit. azt se, hogy egyedülálló, azt se, hogy kapcsolatban.
2009. dec. 19. 12:08
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én beállítom, hogy kapcsolatban. de a barátom nem. meg kell mondjam eleinte zavart, volt is néhány vita. aztán rájöttem, hogy ez kicsit sem fontos és kár róla akár egy szót is ejteni.
2009. dec. 19. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha kapcsolatban vagyok, általában ki szoktam rakni, de az elég nagy baj, ha valaki ilyenekből problémát csinál. Ne az jelentse a biztonságot egy kapcsolatban, hogy valaki kirakja-e a családi állapotát egy közösségi oldalra.
2009. dec. 19. 12:23
 16/20 anonim ***** válasza:

nem

úgy van beállítva, hogy nem látszik a családi állapotom, és a profilomat csak az ismerőseim láthatják facebookon, de a képek miatt, mert nincs is rólam írva semmi

myvipen pedig nem vagyok fent

2009. dec. 19. 12:31
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs kiírva,nem ezen múlik hogy a párom megbízik-e ennem vagy sem..Egyedülálló van kiírva azt hiszem iwiwre,de ennek semmi értelme,ha bepróbálkozik valaki,akkor elküldöm,nem kell mindenkinek tudnia hogy kapcsolatban vagyok vagy sem. :)

Páromnak ki van írva hogy kapcsolatban,de nem tesz megjegyzést hogy nekem miért nem..Van kint közös kép,ebből bárki rájöhet mi is a helyzet,nem az a 1 szó a fontos,hanem az érzelmeink.

2009. dec. 19. 13:11
 18/20 anonim ***** válasza:

Nem írom ki se azt, hogy egyedülálló, se ha kapcsolatban. De a párom fényképét felraktam ismerősöknek. Viszont mivel ő nem rakta fel az enyémet (mondjuk nem is volt nagyon kép rólam), ezért én is leszedtem az ő képeit. És nagyon bánt.

nem tudom, ez változik-e, most vettünk fényképezőt, csinált is rólam, nem tudom felrak-e valaha. Eleinte nem zavart, de most már nagyon bánt. Ezért is vettem le én is a képeit. Mondjuk Ő olyan, hogy nagyon szereti a családját, de semmilyen családi fotót nem rakott még ki sehova.

Amúgy igenis van annak valami célzás értéke, hogy kiírjuk-e vagy sem...Én már csak azért sem akarom kiírni, hogy kapcsolatban vagyok, mert akkor még annyi csekély hódolóm se lenne, mint aki most van, márpedig érzem, hogy kell a páromnak, hogy egy kicsit féltenie kelljen. Nem szép dolog, de én ilyesmi miatt se írom ki.

2009. dec. 20. 03:17
 19/20 anonim ***** válasza:
50%
még szép! egyáltalán hogy lehet azon gondolkodóba esni, ha van párom, hogy jaj most kirakjam vagy ne??!! ez nagyon gáz...
2009. dec. 20. 05:44
 20/20 anonim válasza:
kint van az esküvői képem... most kiírjam, vagy ne? :)
2010. márc. 19. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!