Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért álmodok az exemmel?

Figyelt kérdés

Nem álomfejtést szeretnék, csupán megérteni, hogy miért álmodok még mindig vele.

Rövid története az előzményeknek: Fél éve már nem vagyok együtt az exemmel. Előtte két évig együtt voltunk, elég mély érzelmi szálak fűztek hozzá s viszont, őszintén szerettük egymást. Viszont egy idő után nézetkülönbségek alakultak ki. Elég nehezen mondtuk ki a végét a kapcsolatnak, s a végén odáig fajult a dolog, hogy meg is csalt. (ekkor már nem voltunk hivatalosan együtt) Az elején fájt, mindent megpróbáltam, hogy új lapokkal induljunk. De végül beláttam, hogy az volt a helyes ha különválunk. Könnyebb lett mindkettőnknek. Azóta nekem is van egy kialakuló kapcsolatom, és az illetővel nagyon jól érzem magam. Önmagam vagyok mellette.

Az exemmel már nem nagyon kommunikálok, pedig fontos volt nekem, és az életem része volt. Alapvetően nem haraggal váltunk el, s mindkettőnknek megvan a maga élete. Viszont mai napig néha gondolok rá, hogy mi lehet vele. Tegnap éjjel is vele álmodtam, és nem ez az első.

Facebookon is ismerősöm és néha napján ránézek az adatlapjára. Lehet hogy az zavar, hogy nem tudok semmit róla, és frusztrál, hogy nem keres fel? Mit jelent ez az egész? Vajon mit kéne tennem? Zavar, hogy vele álmodok holott nem szeretem már.

Válaszokat előre is köszönöm!

2014. ápr. 4. 11:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Le kellene tiltanod, hogy teljesen kiszálljon az életedből egy időre. Úgy tudod csak teljesen lezárni. Az természetes hogy érdeklődsz felőle.
2014. ápr. 4. 11:09
 2/3 anonim ***** válasza:

szerintem a letiltás dolog elég gyerekes (bocsi)

Én is hasonló helyzetbe voltam, én minden nap látom, kb 1,5 éve szakítottunk. De ma én is vele álmodtam. Foglalkozz azzal akivel most alakulnak a dolgok, ne nézd meg az adatlapját. (Mi is 2 évig voltunk együtt, és amióta szakítottunk 1x sem néztem meg az adatlapját, erre nagyon nagyon büszke vagyok.) Én úgy szoktam elaludni hogy be kapcsolom az Így jártam anyátokkal egyik évadát dvd-n és azt hallgatom halkan. az esetek 95%-ban beválik, vagy a mostani páromra gondolok. Nekem ez bevált.

2014. ápr. 4. 11:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, azt hiszem az lesz a legjobb megoldás, hogy megpróbálok ura lenni a gondolataimnak, s ezáltal az álmaim is leredukálódnak talán (legalábbis ami rá vonatkozik) A DVD-s dolog jó ötlet. :) Remélem nekem is beválik. Köszönöm szépen a tippeket/válaszokat.
2014. ápr. 4. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!