Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan kapcsolatban, amikor nagyon nagy volt a társadalmi különbség, (Hogyan) működhet az ilyen?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 4. 00:45
11/12 anonim válasza:
Nálunk nem működött, én jobb körülmények közt nőttem fel, magasabb volt a végzettségem és mondhatni a munkahelyem vagy inkább szakmám presztizse is ő ezt mindíg kompenzálta volna amiből nekem nagyon elegem lett.
12/12 anonim válasza:
Még nem volt ilyen, de el se tudnám képzelni. Viszont barátaim vannak, akik sokkal tehetősebbek mint én, mivel velük nem napi szinten vagyok kapcsolatban így nem okoz gondot, viszont még velük is nagyon kiütközik kinek mik az igényeik, nekik a világ legtermészetesebb dolga, hogy 40 ezer ft-os órájuk van (tudom, az még nem is drága) én meg ne mondjam hány hétig élek annyi pénzből xD régebben oda voltam egy fiúért aki az apja BMW-jével járt folyton, nekem ez is olyan hátráltató volt, és nem is mertem hozzá közeledni. Tudom hogy hülyeség, de kb én éreztem volna magam szarul, hogy mi csak egy rozzant húsz éves Skodával furikázunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!