Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz ha 23 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha 23 évesen még nem volt 1 normális kapcsolatom se?

Figyelt kérdés

hányan lehetnek még így? többség hova tartozhat?

Én nekem mindig csalódásaim voltak, mára már úgy vagyok vele h inkább nem is akarok semmilyen kapcsolatot se mert annyira ismerem magam h nehéz esett vagyok, és ezzel megkímélem inkább azt aki össze akarna velem jönni :) De most elég rég volt alkalmi is, lassan már azt se tudom h kéne kimutatnom a szeretetet... Ez csak rosszabb lesz, és velem van a baj, vagy pedig a világgal van a gond, és legtöbben így vannak ezzel.

23/f

2014. ápr. 3. 20:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Veled is meg a világgal is baj van.

De ezért ne kímélj senkit, egyszer élsz. :D

2014. ápr. 3. 20:44
 2/5 anonim ***** válasza:

A Te korodban, négy éve, nekem egyáltalán nem volt még barátnőm, és sosem éreztem, hogy érdeklődénének felém, egyáltalán férfiként tudnának rám nézni a nők.

Most már menyasszonyom van.

2014. ápr. 3. 20:46
 3/5 kolosszus22 ***** válasza:
Ami késik nem múlik, nem mindenki egyformán érik meg erre, nekem 22 évesen lett az első komolyabb barátnőm, addig nem volt, csak kisebb bohóckodások.
2014. ápr. 3. 20:51
 4/5 Reka Toth válasza:
ha miattad akkor igen de ha más miatt akkor egyszerűen nm volt szerencséd
2014. ápr. 3. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
22%

Mennyi lúzer van!!! Másnak ennyi évesen családja, gyereke van!

Jó, tegyük fel hogy nem tudsz semmit felmutatni. De hogy egy nőt nem tudtál felszedni 18 éves korod előtt majd addig édesgetni amíg meg nem dugtad ez rohadt nagy szégyen!

Egyszer talán megjön az eszed és akkor bánni fogod a - most még - 5 évnyi kimaradt dugást..

2014. ápr. 3. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!