Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogosan dühödött fel a barátnőm?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy elég termelékeny az orrom, főleg éjszaka, gyakran el is dugul, ezért az ágyam mellett tartok egy 0,33-as fém Coca-Cola-s dobozt, és abba gyűjtöm a fikát, amit kitermelek. Na most ezt a barátnőm megtalálta, és kérdezte, hogy mi zörög benne, (már egy pár hónapja nem ürítettem ki) én meg megmondtam az igazat, hogy a megszáradt fikadarabok. Erre azt mondta, hogy gusztustalan vagyok és elrohant. Most mi baja van??2014. ápr. 3. 14:32
2/10 anonim válasza:
És ahelyett hogy utána mentél volna beszélni vele felsiettél gyakorikérdésekre hogy ezt gyorsan megkérdezd? Nekifutásból vagy ilyen gyökérfasz v. megy ez alapból is?
3/10 A kérdező kommentje:
2: ki mondta, hogy ez pont most történt, pár perce? Agyas. -.-
2014. ápr. 3. 14:46
4/10 anonim válasza:
Semmit nem mondtál ezzel kapcsolatban, honnan kéne tudnom? Meg a kérdésedből így derült ki kb. semmit nem írtál hogy azóta történt e valami :D kis gyökér :D
5/10 A kérdező kommentje:
tehát szerinted ha valaki feltesz egy kérdést, az pont abban a pillanatban történhetett, hogy mondjuk elvetélt, összeveszett a barátnőjével, megcsalta, leszopott valakit stb..aham oké, hülyegyerek...
2014. ápr. 3. 14:51
6/10 anonim válasza:
És még mindig semmi sem derült ki :D meg még mindig itt kérdezed hogy "mi baja van??" :D:D ha te nemtudod rá a választ akkor mi honnan tudnánk ?:D:D:D
7/10 anonim válasza:
Nőként válaszolok..ne haragudj de ez tényleg undorító..én is elmentem volna....
8/10 anonim válasza:
A barátom egy halom növényre allergiás így tavasztól őszig kb folyamatosan bedugul az orra éjszakára/ az éjszaka folyamán, de ő papírzsepit használ és az ágy mellett egy tálkába gyűjti amit naponta vagy legkésőbb pár naponta ürítünk. Ha a fikát gyűjtötte volna dobozba tuti én is kiborulok és dobtam volna ki macskát sz*rni. Roppant gusztustalan vagy már ne is haragudj...
9/10 A kérdező kommentje:
De mi gusztustalan van a fikában? Valaki meg megeszi...
2014. ápr. 3. 16:18
10/10 anonim válasza:
Lehet te is csak télire teszed el :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!