Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudok változtatni a viselkedésemen? Bővebben lent. Sok tanácsot várok.
27 éves vagyok, van egy gyermekünk a férjemmel,és jelenleg kismama is vagyok. Sajnos nagyon szemét módon viselkedek a férjemmel, aki hozzáteszem a tenyerén hordoz, és mindent megkapunk Tőle. Imád minket, és mi is Őt.Szerelmes is vagyok belé,de mégsem vagyok normális. A következő a helyzet.
Mindig cseszegetem mindenért. De tényleg mindenért. Hogy például nem foglalkozik velem(pedig igen) vagy ha elmenne a kisfiunkkal vásárolni (nekem ajándékot) és ezt titokban kell véghez vinniük, akkor beleszólok hogy miért nem mehetek én is, és hasonlók. Az is bajom,ha énekel,vagy ha fütyül.(és hasonló apró semmiségek) Nem tudom mi a fene van velem.Nem a hormonok teszik. Most az előbb már elment itthonról, és amikor hívtam,mondta hogy ma nem jön haza. És megértem hogy unja a baromságaimat, de higgyétek el,nem direkt csinálom. Szeretnék változtatni a viselkedésemen, mert nem szeretném elveszíteni Őt.
Mit tegyek?
Igen segítenek az önismereti könyvek, segít a pszichológus, aki nem elszedi a pénzed, hanem igénybe veszel egy szolgáltatást.
Ezek jelenleh megoldások, hiszen nem tudsz valamiért uralkodni magadon.
Már mindegy, mert hazajött. Szerencsémre. Sosem csalna meg!
Persze ez sablonos szöveg,de így van teljesen.
Sosem jár sehova, csak együtt megyünk. Se haverok,se cigi,se pia.
Mondd el ezt mind neki. Én legalábbis ezt tenném és akkor Ő is látni fogja, hogy nem vele vagy nem csak vele van a baj. Aztán meg együtt kitaláljátok, hogy mi legyen.
Egyébként hány éves a gyereketek? Nem lehet, hogy szülés utáni depresszió...stb.?
Remélem összejön a dolog!
Menj el Agykontrollra. Rohadt drága 30 ezer forint és csak 4 alkalmas, de hidd el segít. Mielött bárki is beszólna megsúgom, hogy az Agykontroll egy igenis létező és működő dolog. Én is voltam. Azóta sokkal pozitív vagyok, nyíltabb, mosolygósabb, sokkal több barátom van, és jobban tudom uralni az indulataimat, ugyanis eléggé agresszív voltam. mostmár kevésbé :D
Szóval kedves anyuka próbáld ki, ha gondolod. Csak jót lehet hallani róla. [link] ezen az oldalon utána nézhetsz mindennek, láthatsz, olvashatsz siker történeteket. A legjobb oktató szerintem Dr. Domján László, szóval, ha elmész rá, akkor őt ajánlom. Tényleg sokat segít.
Persze az eredménye nem azonnal fog jelentkezni, hanem idővel. Minimum 1 hónap után jelentkezhet az eredménye. Mellékhatása nincs :D
Jobbá teheted vele az életed, egészséged és mások egészségét.
Kedves utolsó!
Köszönöm a jó tanácsot, és persze mindenkinek. Erről már én is hallottam, és azt gondolom hogy ki is fogom próbálni.
Hasonlóképp én is sokszor ki idegelem evvel a párom. De ezt megbeszéltük,és mondta hogy ha normális leszek beszélünk...persze beszéltünk így is. A lényeg én elmeséltem egy barátnőmnek aki ajánlott egy "dokumentum"filmet. A címe a Titok. Nézd meg,vagy itt a link,el is olvashatod. Nekem nagyon sokat segített tanulás téren és kapcsolat téren is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!