Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok ha egy lány vall nektek szerelmet mit mondanátok rá?

Figyelt kérdés

Tehát most ez így általánosságban tettem fel

de nálam az a szitu hogy nagyon szerelmes vagyok az egyik évfolyamtársamba ahogy hallottam barátjaitól én is bejövök neki és szinte már elég sok jelet adott hogy tudatosuljon bennem is de ez már megy vagy 2 hónapja és nem mondd semmit azon gondolkozom hogy mi lenne ha én mondanám el neki

nem égő az számomra? vagy ha élőben mondanám neki nem tudna mit válaszolni rá csak elpirulna vagy mit képzelhetek még el erre lennék a legjobban kíváncsi :D

2009. dec. 18. 18:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ha nem lép nem érdekled eléggé"

Hát vagy az, vagy csak annyira bizonytalan, h nem tudja rászánni magát. Megesik.

2009. dec. 22. 02:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Vajon mennyit ér az a szerelem, pontosabban ennek vallomása, ha minden, 2 hónapja tetsző valakinek benyögtem volna? Nem az ő szempontjából, hanem nekem? 2 hónapja tetszik, de nem is ismered, nem kell mindjárt szerelmet vallani, vagy ígyszeretlekúgyszeretleket, hanem elég ismerkedni, ami máris jóval több, mint nézegetés, meg nagykövetek küldözgetése. Majd amikor tudjátok egymásról, hogyan viselkedik amikor valóban magát adja és nem a szépet akarja tenni a másiknak, akkor ráérsz eldönteni, hogy tényleg szereted-e (vagy fordítva).
2009. dec. 22. 07:42
 13/13 A kérdező kommentje:
szerintem mernek ők kezdeményezni csak tartanak tőlem mert már pár pasi vallott szerelmet nekem és elég durván visszautasítottam amit már megbántam :S nem mennék bele..
2009. dec. 22. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!