Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ha egy lány vall nektek szerelmet mit mondanátok rá?
Tehát most ez így általánosságban tettem fel
de nálam az a szitu hogy nagyon szerelmes vagyok az egyik évfolyamtársamba ahogy hallottam barátjaitól én is bejövök neki és szinte már elég sok jelet adott hogy tudatosuljon bennem is de ez már megy vagy 2 hónapja és nem mondd semmit azon gondolkozom hogy mi lenne ha én mondanám el neki
nem égő az számomra? vagy ha élőben mondanám neki nem tudna mit válaszolni rá csak elpirulna vagy mit képzelhetek még el erre lennék a legjobban kíváncsi :D
Velem 1x történt ilyen h egy lány szerelmet vallott, kitört belőlem a röhögés kb 5 percig nem bírtam abbahagyni. szegényt sajnálom de nem tehetek róla :$
Am sztem inkább cselekedj. Smárold le egy buliban vagy vmi :P Nekem az sokkal jobban bejön mint ez a "beszéljük meg h járjunk"
16/F
az már megvolt :P..
de hogyan tovább?..
azt csak nem nekem kéne feldobnom hogy járjunk is ..
attól függ ha értelmes nem röhög ki
ne aggódj sok fiu örülne neki megkönnyítenétek vele a dolgunkat
Hát én kifejezetten örülnék ha egy lány vallana nekem szerelmet.... (Már vallott is, csak levélben!) Szerintem nem ciki egyáltalán!!!
18/F
attol függ ki mondja, hogy hogy reagálnék. ha egy ismeretlen "titkos hódoló" jönne egyszer csak úgy oda asszem néznék egy nagyot, és poénra venném, azt hinném haverok szórakoznak velem. ha már ismerem és kb az lenne mint veled, akkor valsz megnémulnék egy időre és csak néznék és nemtudnám mivan. akkor se ha tetszik a lány, mert azér ez mégiscsak durva lenne igy hirtelen "szerelmes vagyok beléd"et kapni. ledöbbentene. ismerek olyat aki ha ezt mondaná akkor lehet hogy nem birnám nevetés nélkül, és elküldeném hogy na haggyál már.
szal nincs fix recept erre se hogy mit mondanék ha egy lány vall szerelmet...
Jézusom,ez a szitu nagyon hasonlít az egyik ismerősöm helyzetére....
Leírnád,hogy hány éves vagy,vagy monogram,vagy ilyesmi????
14 vagyok..
és a monogramom hagyjuk :D
hú, sztem ne vallj neki szerelmet, egy potenciális kapcsolatot soha nem szabad így indítani.
én is ezt akartam tenni nemrég, de mindenki lebeszélt róla. elbizonytalaníthatja a pasit ez a hirtelen érzelemkitörés.
sztem inkább hívd el randira, legyél határozott, aztán majdcsak lép vmit.
24L
miért nem tud ő lépni?
ha nem lép nem érdekled eléggé
én utálok kezdeményezni.legtöbbször rosszul sül el,ami nem tesz jót az önbizalmamnak.viszont az sokkal inkább ha a pasi lép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!