Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon még érez valamit irántam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon még érez valamit irántam a volt barátnőm?

Figyelt kérdés
Több mint 10 éve ismerjük egymást, még a középiskolában voltunk osztálytársak. Eleinte csak jó barátok voltunk, ő is randizgatott, én is majd végül összejöttünk és 3 éven át jártunk is. Mióta vége lett azóta lassan eltelt 4 év, mégis időről időre felkeres annak ellenére, hogy 2 éve már együtt van valakivel. Ilyenkor találkozunk, előkerülnek a régi emlékek, köztük az is elég gyakran, hogy mi lenne most velünk ha nem ér véget a kapcsolatunk. Állítása szerint jól megvan a barátjával, mégis a legutóbbi találkozásunk alkalmával szándékosan/véletlenül kicsúszott a száján az, hogy "jaj az előbb majdnem adtam egy puszit, de eszembe jutott, hogy nem szabad". Annak idején azt is gyakran felhozta, hogy mit gondolok a második nekifutásokról, de jó ideje ez már nem kerül szóba. Lehet, hogy érdeklem még őt annak ellenére, hogy együtt van valakivel akivel már az összeköltözés is szóba került?
2014. ápr. 2. 02:02
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

csald fel a lakásodra és a nagy lelki fröccsök helyett csókold meg és dugd meg.

aztán ha kell még neked,akkor megmondod neki,hogy dobja a majmát és akkor megint a tied lesz.

2014. ápr. 2. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!