Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon érez irántam valamit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon érez irántam valamit?

Figyelt kérdés
Körülbelül másfél évvel ezelőtt szakítottunk a nagy szerelmemmel. Azóta nekem már van más,nem is beszéltünk az exemmel. Ám nemrégiben elkezdtünk beszélgetni,pont akkor írt rám,mikor időt kértem a barátomtól,mert olyanokat tett,ami gondolkozásra késztet. Tehát elkezdtünk beszélgetni,minden nap órákat,majd egyik nap idejött hozzám,mondanom sem kell,jött minden magától. Azóta volt itt még egyszer,kimentem,beültem a kocsiba és szó szerint elrabolt,átvitt magukhoz (15 km-re lakik),ott beszélgettünk rengeteget,majd ismét történt köztünk egy s más,majd mikor kértem,hogy vigyen haza,közölte,nem,ottalszom nála. Így is lett,fogta a kezem éjjel,betakart,hogy ne fázzak meg a légkondi miatt,tehát figyelmes volt. Teljesen össze vagyok zavarodva,mert most 2 napja nem beszéltünk. Ezek lehetnek jelek,hogy érez valamit? A legutóbbi barátnője agybeteg volt,azt mondta,nem is akar szerelmes lenni,de ő tipikusan az a férfi,aki mellé kell egy nő,akkor boldog. Most hogy nem beszéltünk két napja,gondolom beijedt,meg hát hogy kezdeményezne többet,ha függőben van a kapcsolatom. Mi a véleményetek a viselkedéséről? Köszönöm a válaszokat,21 évesek vagyunk.
2013. aug. 6. 16:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát bogaram, te se vagy normális... "beültem a kocsiba, elrabolt". Aha, oké!
2013. aug. 6. 16:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Átvitt értelemben "elrabolt"! Nyilván nem gondoltam komolyan,egyszerűen nem volt beleszólásom,merre megyünk.
2013. aug. 6. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!