Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kezdjem? Egyszer volt baratnom, nem ertek nagyon ehez. Hogy vagjak bele?
Figyelt kérdés
13 eves fiu vagyok egyszer volt baratnom aztan szakitottunk es mar nagyon hianyzik de hat ki kellett koltoznie angliaba es ujra belevagnek az osztalytarsaim mar regota csinaljak ezt de nem igazan tudom hogy hogy kene valakivel ugymond kezdemenyezni stb... tudnatok segiteni? Minden valaszolonak koszi!2014. ápr. 1. 20:20
1/4 anonim válasza:
Van olyan lány, aki tetszik? Ha nincs, akkor ne csinálj semmit, felesleges kényszerítened magadra valamit, csak mert mások is csinálják. Ha van, aki tetszik, akkor írj neki a neten, vagy menj oda hozzá szünetben, beszélgessetek, érdeklődj iránta, hívd el valahova, pl. moziba vagy cukrászdába, vagy kísérd haza, ilyesmi.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, van is, csak az a baj hogy egy osztalytarsamat birja o meg a lanyt nem szval eleg cinkes :/
2014. ápr. 1. 20:24
3/4 anonim válasza:
Először is tanulj meg helyesen írni. Másodszor a szerelem magának választ ki. Nem döntheted el, hogy ki iránt mit érezz. Hidd el majd annak is eljön az ideje.
15/l
4/4 A kérdező kommentje:
Tudok helyesen irni, csak az iphoneon sok ido mire kidobja az ekezetet, ezert nem szoktam irni ;) Egyebkent koszi a valaszokat!
2014. ápr. 1. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!