Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mért szeretnek a pasik ráhajta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért szeretnek a pasik ráhajtani a már foglalt csajokra?

Figyelt kérdés
Csak a kihívás hajtja őket amikór annyi szingli csaj van mindenhól, és nekik mégis más kell!
2009. dec. 18. 16:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%

Ezt nem tudom de ez engem is idegesít.

Hiába látja,hogy van barátja kapcsolatban van,csak ír neki szex üzit.

Az ilyeneket úgy megverném mindet!

2009. dec. 18. 16:46
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Van egy mondás:

" A nő olyan ,mint a parkoló.Vagy rokkant,vagy foglalt."

Persze vannak tuti szingli csajok,de azért ez elgondolkodtató.

2009. dec. 18. 16:47
 3/11 anonim ***** válasza:
69%

Mert kihívás,mert szeretnek harcolni valamiért,ez olyan pasis tulajdonság.Míg mi ha szeretünk valakit de van valakije,hagyjuk és mi szenvedünk,addig ők megpróbálják elszeretni és nem szenvednek,boldogak ha megkaphatták azt amit ők akartak :)

18/L

2009. dec. 18. 16:48
 4/11 anonim ***** válasza:
91%
Mert látják, hogy másnak bejön, és úgy gondolják, hogy akkor biztos jó a csaj.
2009. dec. 18. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Érdekesebb lehet így meghódítani valakit... Néhány pasi szeret küzdeni, egy foglalt lányt nehezebb megszerezni, mint egy szinglit, aki arra vágyik, hogy legyen pasija... Amíg a szingliért esetleg nem kell úgy küzdeni, a foglaltért annál inkább.
2009. dec. 18. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

Ez nem csak a pasikra jellemző. Egy csomó kis rib*nc is van, aki csak azért tis mászik egy srácra, hiába van barátnője. Én is ismerek pár ilyen csajt. Az a "hobbijuk" hogy más barátját elvegyék..

Valahol bizonyítás szerintem is, hogy megmutassák, ők jobbak az aktuális kiszemeltjük barátjánál/barátnőjénél. Szánalmas viselkedés, én is kiütném az ilyen embereket.

2009. dec. 18. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
70%
Mert a jo csajok 80%-a foglalt :)
2009. dec. 22. 23:10
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
hát ha 1 csávó miatt megy tönkre a pár kapcsolata a csaj ugyan olyan hibás sőt még jobban ugyan ilyen helyzetbe vok egy csajt most tett ki a faszija 1,5 év után... pedig a csaj eddig csak félrese kacsintot én bele szerettem meg szereztem :D igaz most már nem is olyan érdekes...:D ez van amugy nőbe sokkal több az ilyen... jó ki hivás volt :P
2009. dec. 22. 23:48
 9/11 anonim ***** válasza:
61%
mert a yoo csayok foglaltak ..vayon a szinglik mért szinglik XD 17/f
2009. dec. 22. 23:59
 10/11 anonim ***** válasza:
82%

a csaj foglalt, és jó kapcsolatban van, szeretik egymást

- az ilyen csajra szerintem patkányság ráhajtani

a csaj foglalt, de unja a párját

- innentől oké a dolog

szerintem van egy határ.

2009. dec. 23. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!