Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy valaki még titkon szeret vagy már tényleg túl van rajtam?
Bármilyen apró, vagy nagyobb jelet is írhattok, vagy akármilyen "módszert", hogy ez kiderüljön. évfolyamtársam, szóval szoktuk egymást látni. Majdnem egy éven át engem akart korábban. Kb 2 hónapja nem... vagyis akkor én megmondtam neki, hogy inkább hagyjuk, ő minden erejével azon volt, hogy ne hagyjuk semmiképp... eltelt kb 2 nap, és mondtam, hogy igaza van, tényleg próbáljuk meg, és akkor már azt állította, hogy nem szeret. Létezik, hogy ez ilyen hirtelen elmúljon?
(Sok próbálkozásunk volt már, mióta ismerjük egymást, folyton kerülgetjük egymást, csak mindig volt valamilyen zavaró körülmény. Amikor pedig minden jó volt, tuti, hogy egyből történt valami rossz dolog, és én ezért mondtam azt mindig, hogy inkább hagyjuk.. )
"egyből történt valami rossz dolog, és én ezért mondtam azt mindig, hogy inkább hagyjuk"
Jó! (elkezd esni az eső) Áh, mégsem.
nem vagy egy eccerű eset
véletlenül nem intimitással kapcsolatos félelmek vannak az események hátterében?
Ha igen akkor nézz velük szembe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!