Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fontos vagyok e neki? Szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos vagyok e neki? Szeret e csak mert nem mondja? Hogyan tegyem próbára?

Figyelt kérdés
Már lassan három hónapja van egy barátom. Egyre fontosabb lesz az életemben de igen zavaró hogy egy héten kb 2-3 alkalommal mondja hogy szeret mert szerinte fontosabb kimutatni mint mondani..ezzel persze egyet értek vele de így nem nagyon vagyok biztos abban hogy tényleg szeret e így próbára szeretném tenni. gondoltam arra hogy nem keresem suliba (mert egy suliba járunk) és megvárom még ő keres... tudnátok mondani még ilyen apró ötleteket hogyan tehetném próbára?
2014. márc. 30. 23:17
 1/3 anonim ***** válasza:

Az már régen rossz, ha próbára kell tenned. Ő is mondta az a fontos, hogy érezd hogy szeret. Az pedig arany szabály, hogy a férfinél sosem azt kell nézni mit mond, hanem, hogy mit tesz.

Ne próbára tedd, hanem figyeld a kapcsolatotok finom rezdüléseit. Az apró jelek ott vannak, max te vagy analfabéta értelmezni.

2014. márc. 30. 23:19
 2/3 A kérdező kommentje:
ez az első komoly kapcsolatom... mik számítanak apró dolgoknak amiből észreveszem hogy szeret?
2014. márc. 30. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:

figyelmes veled, odafigyel rád (vagy ha nem is olyan típus, de megjegyez rólad dolgokat pl, hogy a snikers a kedvenc csokid). Próbál a kedvedben járni. Hogy ha kérsz tőle a szívességet ami ütközik a komfortzónájával... akkor is megteszi neked.

És a nagyon apróságok: ahogy rád néz, ahogy rád mosolyog... ha szerelmes beléd teljesen máshogy néz rád. Ahogy megölel, ahogy hozzád búj... a non verbális jelek is nagyon árulkodóak.

Mint nő a nőnek azt tanácsolóm: egy férfit nem kell tesztelni, és SOHA ne is tedd ezt vele! Csak figyelj, az ember nem tagadhatja meg önmagát, ha valami hamis előbb utóbb észre lehet venni. Légy figyelmes, figyelj a rezdüléseire, a tettire. Azok soha nem árulják el.

A tesztelés egy teljesen felesleges és aljas dolog!

2014. márc. 30. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!