Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy csak engem szeret?
elfelejtette már az exét, ha érdeklődik iránta?
amikor megtudta, hogy már nincs együtt a lány azzal a pasival aki miatt otthagyta, akkor ezt mondta a haverjának: " nekem nem szólt róla, hogy egyedülálló, ezért nem érdekel"
miért amúgy várta, hogy ha szakít a pasival majd ír a barátomnak? engem meg otthagy?
szerintem még szereti őt.. persze nekem nem ezt mondja..
(5 évig voltak hol együtt hol nem, mi már lassan 2 éve)
Jól leröviditetted a kérdésedet :)
A másikat is elolvastam, és én csak azt tudom irni, hogy én nem maradnék benne egy ilyen kapcsolatban. A folyamatos őrlődés, a bizonytalanság úgyis megmérgezné az egészet.
Egyébként volt ilyenben részem, igaz, mi nem jártunk két évig. Nem birtam volna ki annyit ebben a bizonytalanságban. Talán mondanom sem kell, hogy újra össze jöttek, aztán persze rá jöttek, hogy nem működik nekik együtt, de akkor ez engem már a legkevésbé sem érdekelt.
Egy rövidebb verzióban. :)
Egyetértek az első hozzászólóval abban hogy ez mérgezi a kapcsolatot. De ez szerintem akkor is a te fejedben már el van döntve. Hiába vagytok együtt 2 éve, veled van és azt mondja szeret. Te már leírtad az egészet, lehet jobban jártok külön utakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!