Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak barátomnak fél évre?
17 évesek vagyunk. Adtam már neki plüsst, amit nagyon szeret. Arra gondoltam, hogy készítek vlamilyen sexjátékot, arról már volt szó, hogy kéne. De ez snassz, mit adjak mellé? Fényképes bögrére is gondoltam, de az is sablon ajándék kicsit. Fényképet már kapott, tehát az is kilőve.
ötletetek van? köszi előre is
Ha vannak közös képeitek, akkor abból csinálj egy slideshow-t (képekből összeállított diavetítés szerű kisfilm). Azt szerintem értékelné :) És egy szál rózsa és egy csók. Ennyi bőven elég :) De akár meglepheted egy habfürdővel, gyertyákkal, rózsaszirommal :D
Nem kell túlspilázni, az érzés legyen nagy az ajándék mögött.
:D hát köszönöm a válaszokat. az hogy sexjátékot készítek nem arra utal, hogy fel kell dobni. Vannak fotóink, de nem valami fotogén, és nincs is annyi, hogy egy album kijöjjön belőle, erre is gondoltam már.
És azért kell fél évre is valami apróság mert szeretem :)) <3
fél év alatt már ennyi mindent adtál neki? minek?
majd akkor évfordulózzatok, ha már években méritek....
semmi értelme havi, negyedéves, féléves meg ki tudja milyen évfordulókat tartani...nem ettől lesz hosszú a kapcsolat
Én most nem a szokásaitokba akarok beleszólni, de egyik legjobb barátomék is ezt csinálják minden hónapfordulóba, és hidd el most még fél év után lehet izgis a dolog, de egy idő után már annyira megszokottá/snasszá fog válni, hogy az évfordulótokat már nem is fogjátok olyan izgalommal várni, mint ahogy azt kéne. Szerintem egy idő után már nem is romantikus az ilyen gyakori ünneplés...de persze ti tudjatok :)
(És elnézést, hogy nem adtam a kérdésedre választ)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!