Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztél amikor megkérték a kezed?
"Más" érzéseket tápláltál a párod iránt azután, hogy megkért, boldog voltál/nem voltál, változott valami,utána, ha igen mi, nem változott semmi stb...ilyenekre gondolok.
kort is légyszi.
Hülye válasz adok kíméljenek. :/
köszcsi
31/L
Boldogság, biztonságérzet, kiegyensúlyozottság.
Hát, örültem. nagyon.
Ha majd jönnek az unalmas-gyötrelmes stb. hétköznapok, ezt az érzést kell előhívni.
engem teljesen váratlanul ért és persze nagyon örültem, nem nagyon tudtam hová tenni az érzést. viszont később úgy vettem észre, hogy sokkal biztosabbnak látom a közös jövőt és "mertem" rá álapozni. 1 év után kért meg....
25/L
Előre kérem bocsánatod az OFF-ért, de ezt nem tudtam kihagyni.
Addig ne is "MENNY" bele, amíg nem tudsz helyesen írni, kedves válaszadó.
Huha,a mi szerelmünk érdekes..Foci fórumon ismerkedtünk meg 9 hónapig még képet se küldtem magamról,meg semmi,de nagyon szerettem őt,smsek,msnes beszélgetések,telefonálgatások és oda voltam érte,de valami visszatartott.1 éve vettem rá magam hogy találkozzunk és 8 hónap után megkérte a kezem.. :) Igazából már 21 hónapja ismertük egymást,személyesen meg csak 8 hónapja,de soha nem érzett boldogságot éreztem.Azt hogyvan akire számíthatok,akinek fontos vagyok,aki szeret és aki bármire képes értem :) Nagyon meglepődtem,azóta még szorosabb a kapcsoltunk és remélem sose fog elromlani :) Pedig még nagyon fiatal vagyok,főleg ő hozzá képest,de mégis megtaláltuk egymásban a másik "én"ünket :) Két focibolond egymásra talált,még akkoris ha tök ellentétes csapatnak szurkolunk(Ő Fradi én Újpest :) )
mecccsek után mindig jön a békítőszex,hisz 90 percig "utáljuk egymást" :D
18/L
Én semmit, mert én kértem meg :D
A menyasszonyom azt mondja nem változott neki semmi... hogy ez most jó vagy rossz azt még nem tudom.
Nálad mi volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!