Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudom élvezni magam egy kapcsolatban?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy amikor flörtölök valakivel, azt élvezem. ÉS szinte már meg is szeretem az éppen aktuális illetőt. Viszont párkapcsolatra abszolút alkalmatlan vagyok. Onnantól hogy kimondjuk, hogy jó akkor együtt, minden megszűnik, nem tudom hogyan tovább, és szitnte teher,nyűg. Nem szeretném ezt és utálom magam miatta! Egyszerűen nem érdekel a dolog, vagy lehet ez csak egy kezdeti blokk, nem tudom. Segítsetek kérlek, ha van tippetek!
Ezt sajnos saját magaddal kell leboxolni, eléggé hülye a világnézeted. Ezen kellene változtatni, hogy nem csak a rosszat látni benne, hanem esélyt adni az adott illetőnek.
2014. márc. 31. 09:08
2/18 A kérdező kommentje:
Nem azzal van a baj, mert szeretném mindennél jobban hogy vele legyek, meg boldog legyen ő is illetve én is, de sehogyse megy. :/
2014. márc. 31. 09:10
3/18 anonim válasza:
Ne tekints úgy rá mint egy kapcsolatra, hanem csak egyszerűen érezd magad továbbra is ugyanolyan jól a pasival mint előtte....aztán majd alakul tovább. Hidd el nem kell semmire rágörcsölni, ha megvan a kölcsönös szimpátia, van közös témátok és jól érzitek magatok együtt, az egyenlőre elég, a többi majd alakul. Lazits, és élvezd az életet :)
2014. márc. 31. 09:11
4/18 anonim válasza:
Szeretnél egyáltalán párkapcsolatot? Én is meg szoktam unni a pasijaimat, de csak több hónap, esetleg egy-másfél év után... Mondjuk az se sokkal jobb, de az hogy eleve így állsz hozzá... Szerintem nem akarod még magad elkötelezni, szived szerint maradnál a flört szintjén...
2014. márc. 31. 09:12
5/18 anonim válasza:
Gyanítom, hogy a szüleid nem boldog házasságban élnek.
2014. márc. 31. 09:18
6/18 anonim válasza:
"Szerintem nem akarod még magad elkötelezni, szived szerint maradnál a flört szintjén..."
Simán lehet pont az ellenkezője is, hogy épp görcsösen akar egy párkapcsolatot és olyanokkal is, akik nem is igazán tetszenek neki, de azért kell valaki...
Kérdezőnek azt javasolnám, hogy ne menjen bele annyira gyorsan egy párkapcsolatba, hagyjon időt rá, hogy kialakuljanak az érzelmek és akkor biztosan tudni fogja a további teendőket.
2014. márc. 31. 09:20
7/18 A kérdező kommentje:
A szüleim már régen elváltak. Nem gondolom hogy kihatással lenne rám. Bár kitujda.. azóta mindenki talált magának párt a csaldban, és mindenki boldog a saját kis világában.
2014. márc. 31. 09:20
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nos ez az "ügy" 2 hónapja húzódott.. És mindenki mondta hogy hajam a francba, ha eddig nem lett semmi most se lesz. Lehet most meg a ló túloldalára esett át az ügy és ráuntam. Jaj..! Rosszul hangzik. Na mindenesetre köszönöm!
2014. márc. 31. 09:23
9/18 anonim válasza:
7: Az azért számít, hogy milyen mintát láttál.
2014. márc. 31. 09:23
10/18 anonim válasza:
szerintem még éretlen avgy egy kapcsolatra és azért érzel igy vagy nem a megfelelő ember jött. ha tényleg egy olyan ember jön akiért megörülsz hidd el nem fogsz igy érezni....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!