Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a szerelmemet, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a szerelmemet, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Én hülye megcsaltam. Ráadásul egy nyugati pályaudvari prostituált szopott le.:( 4 hónapja vagyunk együtt, és megtettem. Józanon. Undorodom magamtól. Hogy fogok tudni a szemébe nézni? Nagy a szexuális vágyam, hozzánk nem jöhetünk, neki nincs külön szobája ...Szeretem. Nem tudtam munka után így haza menni, itt iszok magamban az utcán, hogy elviseljem a történteket:( A prosti esküdözött hogy nem kapok el semmit... Nem merném a barátnõmnek elmondani, ezt nem! Mert nem akarom elveszíteni, hisz teljes szívembõl szeretem! Ez a fiú nem én voltam... Nem akartam megcsalni, fõleg nem így. Fogalmam sincs mit mondhatnék, hatalmas nagy bûnöm ellenére még is támogatást keresek. Vajon elkaptam valamit? Nem érdemlem meg a páromat! Segítség!
2014. márc. 31. 04:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hogy javasolhatjátok azt, hogy ne mondja el? Szar duma, hogy jobban fájna, stb, nektek is lehetne gerincetek...Ráadásul ha elkapott valamit, akkor adja át szerencsétlen lánynak? Hát gratulálok...
2014. márc. 31. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha elmondja, miben segít?
2014. márc. 31. 12:48
 13/13 anonim ***** válasza:
Az már hiba, ha nem tudod, hogy mitől lenne jobb,ha elmondaná.
2014. márc. 31. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!