Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, milyen elképzeléseitek vannak a párválasztás során?
Mit értesz önálló élet alatt?
Igazából számomra az a fontos, hogy őszinte legyen. Megbízható és kedves. Nem baj az sem ha néha mosolyog :) A munka az szerintem részletkérdés. Engem valószínűleg zavarna ha túl sokat dolgozik és emiatt nem marad idő az életére (életünkre). Mondjuk nálam ebben elég nagy az intervallum. Ha munkanélküli az sem zavarna akkor, ha látom, hogy szeretne munkát és nem válogatós. Sajnos ma Magyarországon örülhet az ember ha van munkája, nem hogy még válasszon is.
Egyedül éljen... ez sem egy fontos szempont. Azt hiszem én a családtagokkal is kijönnék, ha pedig gyermeke van, az még egy gyerkőcig nálam elfogadható.
Biztos, hogy hagytam ki dolgokat, de így a fenti szempontok alapján röviden kb. ennyi lenne :)
24/F
Hát az egy pozitívum, de nem követelmény. Ha lehetne választani, akkor mindenképpen ilyen lányt választanék de szerintem idővel mindenki független lesz. Szóval épp ezért nem is elvárás a részemről :)
24/F
A fentiek nem kifejezetten mérvadóak, na jó, talán a munka nem hátrány vagy ha nincs törekedjen rá, hogy legyen. Inkább a személyiség a döntő (persze amellett, hogy a külsejében is megfogjon valami). Legyenek céljai, elképzelései az jövőjével kapcsolatban, érdekelje több dolog is, ne csak a buli, facebook és a divat kösse le (sajnos sok fiatalabb lánynál azt tapasztalom, hogy kb. ebből a 3 dologból áll az élete). Legyen tájékozott, értelmes, ne szűk látókörű butácska csaj. Szeretem a cserfes, eszes, belevaló nőket, akikben van tűz, szenvedély. Emellett jó ha van valami hobbija és magánszférája is, ne akarjon teljesen rám csimpaszkodni miután beléptem az életébe, ne csak én legyek a fontos, lényeges, hogy nagybetűs NŐként tudjak rá tekinteni, egyenrangú partnerként.
26F
20 évesen: legyen egyetemista, jó tanuló, legyen okos, legyenek ambíciói, jó családból származzon, legyen szép.
30 évesen: legyen diplomája, valami normális foglalkozása, és főleg legyen kedves, ne cseszegessen folyton (vs az előző évek rossz tapasztalatai)
40 évesen: legyen tökéletes teste, legyen isteni vele a szex, legyen jó fej, energikus és sportos. Lesz.rom, hogy van-e diplomája, de azért tudjon magával kezdeni valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!