Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire figyelsz az első találkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyelsz az első találkozás során. A hibákat keresed inkább vagy a pozitív dolgokat?

Figyelt kérdés
2014. márc. 11. 11:07
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

hogy mennyire adja önmagát.

Tapasztalat, az első randin senki nem önmagát adja, hanem aki szeretne lenni.

2014. márc. 11. 11:10
 2/9 anonim ***** válasza:
Én a pozitívokat, mert a hibákat keresni sem kell, észrevesszük magától.
2014. márc. 11. 11:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Én inkább a pozitív dolgokat, a negatívakat, akarva-akaratlanul észre veszem. (Persze nem mindegyiket, de a legtöbbet igen) pl.: pia, dohány, szenvedélybetegség, stb...
2014. márc. 11. 11:27
 4/9 anonim ***** válasza:

Akkor rosszak a tapasztalataid vagy nem jó ember felismerő vagy.

Amúgy én a pozitív és a negatív jellemeket egyaránt nézem. Az a lényeg, hogy mit tudok elfogadni és mit nem. Azzal hogy nem figyelek dolgokra az magam figyelmetlenségét követem el. Mindenre figyelek amire lehet és gondolkozom, hogy megéri-e folytatni vagy sem.

2014. márc. 11. 11:30
 5/9 A kérdező kommentje:

A színészkedés az sajnos adott...de mindenki jó színész!!!

A tanult vagy ösztönös dolgokra figyeltek inkább?

Ha lehet azt is írjátok oda hogy Fiú vagy Lány...... :)

2014. márc. 11. 11:48
 6/9 anonim ***** válasza:

Hát én mindig a negatív dolgokat keresem, de kitartó vagyok a pozitív keresésében is..

Most randizgatok egy férfival, de mindig van valami taszító a külsején. Több esélyt meg hova adjak már..

21/L

2014. márc. 11. 12:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyetértetek azzal hogy az ösztönös dolgokra kell jobban odafigyelni....Pl nevetés,mimika,agresszió stb mert azon sokkal nehezebb változtatni?
2014. márc. 11. 12:59
 8/9 anonim ***** válasza:

Ha valaki agresszív, vagy hasonló baja van, azt egyből kiszúrom és lelépek. De van olyan, aki évekig tudja titkolni.

Én első találkozásnál csak a külsejét nézem kritikusan.

2014. márc. 11. 13:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyiket sem keresem erőltetve, de mindkettőre elég erősen figyelek, tipikusan elemzős alkatú vagyok. Az biztos viszont, hogy nagy negatívumok felett nem vagyok hajlandó szemet hunyni, akármilyen sok pozitívumot fedezek fel (pl. ha agresszív, bunkó vagy tiszteletlen).
2014. márc. 11. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!