Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok ilyenkor tenni? Miért zaklat még mindig?

Figyelt kérdés

Augusztusban szakítottam a volt barátommal. A mai napig követ állandóan, szinte mindenhová. Suli előtt, vonaton, esténként a házunk előtt, az utcánkban sétál. Amikor szólok neki, hogy hagyja abba, akkor azt mondja, hogy beképzelem magamnak és hogy ő nem is követ.. stb. Tehát még el sem ismeri a dolgot.

Egy ideig azt hittem, hogy abbahagyja, megunja, de a mai napig csinálja. Nem tudom mit tegyek.

Volt már valaki hasonló helyzetben? Nem küld smseket, nem hívogat vagy ilyesmik, de gondolom senki nem lenne nyugodt, ha a volt barátja folyton a háza előtt ácsorogna és követné mindenhová. Én már teljesen tehetetlennek érzem magam. :(

2014. márc. 30. 19:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelentsd fel a rendörségen, és kérj távoltartási végzést ellene.
2014. márc. 30. 19:35
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem nem akar zaklatni, csak még vágyakozik utánad.
2014. márc. 30. 19:37
 3/7 anonim ***** válasza:
még szeret és akar téged. de azért ez nem az a kimondott zaklatás
2014. márc. 30. 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
jelentsd fel.
2014. márc. 30. 19:43
 5/7 A kérdező kommentje:
ha egy hónapja tartana a dolog, akkor megérteném. de augusztus óta tart... és most március van. és eddig szó nélkül tűrtem, de most már kezdem unni, hogy kb. sehol nem lehetek "szabadon" mert állandóan ott van.
2014. márc. 30. 19:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Én megértelek, velem is hasonló történt... Szólj szüleidnek, közelebbi barátaidnak erről mindenképpen. Engem is megrémisztene, főleg miután hasonló negatív tapasztalataim vannak...
2014. márc. 30. 20:25
 7/7 A kérdező kommentje:

És még mindig tart.. Kétségbe vagyok esve teljesen, nincs egy nyugodt percem.

Lehet ezzel rendőrséghez fordulni? Vagy teljesen felesleges, úgysem tesznek semmit? :Ss

2014. ápr. 4. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!