Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok ilyenkor tenni? Miért zaklat még mindig?
Augusztusban szakítottam a volt barátommal. A mai napig követ állandóan, szinte mindenhová. Suli előtt, vonaton, esténként a házunk előtt, az utcánkban sétál. Amikor szólok neki, hogy hagyja abba, akkor azt mondja, hogy beképzelem magamnak és hogy ő nem is követ.. stb. Tehát még el sem ismeri a dolgot.
Egy ideig azt hittem, hogy abbahagyja, megunja, de a mai napig csinálja. Nem tudom mit tegyek.
Volt már valaki hasonló helyzetben? Nem küld smseket, nem hívogat vagy ilyesmik, de gondolom senki nem lenne nyugodt, ha a volt barátja folyton a háza előtt ácsorogna és követné mindenhová. Én már teljesen tehetetlennek érzem magam. :(
És még mindig tart.. Kétségbe vagyok esve teljesen, nincs egy nyugodt percem.
Lehet ezzel rendőrséghez fordulni? Vagy teljesen felesleges, úgysem tesznek semmit? :Ss
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!