Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hisztek a szerelemben?
Tegyük fel megismerkedtek életek szerelmével boldogok vagytok vele évekig, a szerelem úgye az újdonság ereje már elmúlt viszont nagyon szeretitek, csak nem érézitek azt az újdonság érzést. Majd megismerkedtek valakivel akinél újra érzitek azt, hogy szeretitek ammyira, hogy az a bizonyos érzést is érzitek (amit az újdonság ereje okoz). A legtöbben otthagyák a régi párjukat az újért.
Ez lenne a szerelem?
UI: én a szeretetben és nem a szerelemben hiszek :)
kiváncsian várom véleményeteket, korral és nemmel
Én hiszek. A szerelem nem csak a kezdeti, újdonság miatti fellángolást foglalja magában szerintem. :) Ha egyszerre van meg a szenvedély, és a mély egyetértésen alapuló lelki kötelék, akkor sokkal magasabb szintű dolog keletkezik, mint egy "szimpla" szeretet érzés.
A szüleim pl. több mint 30 éve házasok, de néha még most is feltámad bennük az a zsongás, ami kezdetben volt köztük. Tehát szerintem hiába múlik el a "lángolás", ha a szerelem igaz, akkor néha újra feléledhet, és soha nem kell más!
Ha valaki csak úgy elhagyja a párját, mert elmúlt az újdonság varázsa, az szerintem nem is volt igazi szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!