Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a páromon kívül vágyom más nők érintésére és ezt masszázs formájában veszem igénybe? Ez megcsalás?
Mindketten huszonévesek vagyunk és 4 éve boldogok vagyunkegyütt. Nagyon fontos a számomra és én is neki, semmiképpen nem szeretném elveszíteni, mert nagyon szeretem és szexuálisan is vonz még mindig úgy,mint az elején!
Mit tegyek ebben a kellemetlen helyzetben? Elég féltékeny típus..
Képzeld el, hogy a párod vágyik más férfiak érintésére, és ezért mindenféle "masszázsokra" jár! Milyen érzés belegondolni? A kedvesednek sem lenne jobb érzés a te dolgaidról tudni, szóval ez aljasság.
(Egyébként vicces, de minden "Ez megcsalás?" kérdésre a válasz igen, mert a lelke mélyén a kérdező tudja, hogy a hűtlenség egy fajtáját követi el, csak igazolni szeretné magát.)
Foglalkozz inkább a kedvesed érintésével, és "rúgd magad tökön" helyettem is.
Egy férfi.
"(Egyébként vicces, de minden "Ez megcsalás?" kérdésre a válasz igen, mert a lelke mélyén a kérdező tudja, hogy a hűtlenség egy fajtáját követi el, csak igazolni szeretné magát.)"
Pontosan ezt a mondatot már én is le akartam írni egy másik hasonló kérdés kapcsán. Nagyon jó meglátás és egyetértek.
Szerintem nem megcsalás! Sőt szerintem még jó dolog is, hogy ilyen ártatlan módon éled ki magad, és nem egy másik nőhöz mész, valóban megcsalni a barátnődet! Egy masszázsba mi van?? Nem intim masszázs gondolom... Más minden héten jár maszíroztatni magát, akkor az is megcsalja a párát, mert megmaszíroztatja a hátát vagy mi?
Szerintem ennyi még belefér, csak ennél ne menj tovább!
Nem a masszázs a probléma, hanem az, hogy idézem: "a páromon kívül vágyom más nők érintésére és ezt masszázs formájában veszem igénybe".
Tehát a masszázs motivációjával van baj.
Ha valaki vágyik egy jó masszázsra, az egy más dolog. De azt
1. megadhatja a párod is
2. megadhatja egy férfi masszőr is
3. elvileg egy női masszőr is megadhatja, de ha a motiváció (!) az, hogy más nők érintésére vágyom, és felmerül a kérdezőben, hogy ez megcsalás-e, akkor ott lehet, hogy a fantázia szintjén már nemcsak a masszírozásról van szó.
Tehát ha egy jó masszázsra vágysz, és nem egy másik nőre, akkor a következő javaslatokkal lehet elkerülni azt, hogy baj történjen
1. masszírozzon meg a párod
2. menj hímnemű masszőrhöz
3. OK menj nőnemű masszőrhöz, de olyanhoz, aki abszolút nem vonz szexuálisan
4. menjetek együtt masszázsra a pároddal
Így tuti nem lesz baj.
Szerintem nem megcsalás!
Igaz, hogy vágyakozol másik nők érintésére és csak emiatt jársz masszázsra. De szerintem ez tök okés, hisz 4 éve vagytok együtt és gondolom nem csaltad meg a barátnődet. Szerintem ez egy korai kapuzárási pánik, mint amikor megnősül az ember és rádöbben, hogyha igent mond, akkor soha nem fekhet le más nővel a feleségén kívül.
Ha 4 éve vagytok együtt, akkor már biztos, hogy szóba került a házasság vagy valaki célzott rá, hogy meg kéne esküdnötök és ez válthatta ki belőled ezt az érzést.
Amúgy szerintem ez nem igazi vonzalom.
Remélem, hogy hasznosnak találod majd a hozzászólásom.
Zoli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!