Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri a legjobb barátnőm miatt elzárkóznom egy jónak ígérkező kapcsolattól?
Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm volt vőlegénye érdeklődik irántam, én pedig már lényegében kizárólag a barátnőm iránti szolidaritás miatt nem vagyok együtt vele. Főnyeremény a pasi, vannak külsőleg hibái, de emberileg tökéletes. A barátnőm elkövetett pár aljas dolgot, mint az óvszer kiböködés, ezért lett kiadva az útja, de hónapokkal később is nekem sír, hogy ő mennyire szerelmes még mindig. Lényegében választanom kell közülük.2014. márc. 30. 14:53
1/5 anonim válasza:
A legjobb barátnőd kiszúrta az óvszert? Ha ilyen volt a vőlegényével milyen Veled?
Szerintem menj bele nyugodtan!
2/5 anonim válasza:
Hihetetlen milyen gusztustalan nők vannak...! Mármint nem rád gondolok. Én sem a "barátnőd" választanám, mert egyszerűen nem barátkoznék ilyen aljas személlyel.
3/5 anonim válasza:
szerintem ezt beszéld meg a barátnőddel, de csak óvatosan hozd fel a témát
a barátnő exe addig tabu, amíg ő úgymond áldását nem adja rá, különben biztos hogy nagyon meg fog sértődni és össze is fog veszni veled
ha igazi barát, akkor meg fogja érteni, hogy közöttük úgy se lesz már soha semmi, köztetek viszont lehet működne
biztos nem fog örülni és lehet mérges is lesz, de ha ennyire komoly, megéri a kockázat
4/5 A kérdező kommentje:
Kizárt, hogy valaha megemésztené.
Hülye, lökött csaj, ez tény, de mégis több mint 20 éves, megszakítások nélküli barátságról van szó, viszont a pasi köztudottan csak komoly kapcsolatokat keres, szóval a 20 év ott is előfordulhatna.
2014. márc. 30. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!