Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rák férfi és ikrek nő kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rák férfi és ikrek nő kapcsolatáról mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy valóban olyan rossz kapcsolat lenne?
2009. dec. 18. 02:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Egy rák férfi és egy ikrek nő?:O

Nee! meg ne próbáld, nagyon rossz ötlet, ha megteszed, születik egy ikertestvéred, akit egy hatalmas mutáns rák megfog enni.... vagy mivel egypetéjű ikred születik, lehet téged esz majd meg a mutáns rák...

Am nem tudom, hogy egy ilyen buta és hiszékeny lány/nő milyen fiú/férfinak tetszik...

2009. dec. 18. 06:18
 2/11 anonim ***** válasza:
ha a horoszkóp bármiben befolyásolja a kapcsolatotokat, akkor elég rossz kapcsolat lenne, igen. de ez független attól, hogy melyikőtök mikor született.
2009. dec. 18. 06:37
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
erre annyit tudok mondani, hogy szűz vagyok, és elvileg a legjobban a bak illik hozzám, hát két napot bírtam vele. azt is megbántam, úgyhogy ne horoszkóp szerint nézz, legyél vele együtt próbáld ki és megtudod milyen lesz a kapcsolatotok. Úgy se lehet két ikrek nő egyforma se két rák férfi, lehet nektek pont jó lesz
2009. dec. 18. 06:43
 4/11 anonim ***** válasza:
Hülyeség az egész horoszkóp. Iker nő vagyok a férjem rák férfi. 4 éve élünk a legnagyobb boldogságban!!!!!!!
2009. dec. 18. 06:59
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Nana 06:59-es! Vigyázz! 4 év OK volt, de ha mégis szétmentek mondjuk még 4 év múlva, akkor az a horoszkóp miatt volt. Nem? :D:D:D
2009. dec. 18. 08:16
 6/11 anonim ***** válasza:
8%

Hát én rák Nő vagyok és az első férjem ikrek volt 10 év után váltunk el. A 4 év még nem jelent semmit.

Az ikrek kicsinálja a rákot az a véleményem. Rengeteg ikrek ismerősöm van és sajna azt vettem észre egyik sem kivétel. A lehető legrosszabb kombináció.

2009. dec. 18. 09:05
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, hát én ikrek nő vagyok. Nem értek egyet a horoszkóppal. Az tény, hogy nagy az érdeklődési köröm, mindent elolvasgatok, tényleg szeretek tanulni, olvasni stb., de amit az ikrek párkapcsolatairól írnak, az baromság. Egyedül talán annyi igaz, hogy nehéz természetűek az ikrek, mert kiállnak az igazukért, na de ha kiállnak akkor igazuk is van.
2009. dec. 18. 14:54
 8/11 anonim ***** válasza:
77%

Rémes... pont ilyesmibe keveredtem, én vagyok a fiu. Tipikus ikrek a lány én meg tipikus rák, féltékeny vagyok, visszahúzódóbb, ő meg laza, őrült, egy ikreknek soha nem jelent annyit egy kapcsolat mint egy ráknak.

Nem mondom hogy a horoszpnak mindenben igaza van, főleg a napi baromságok azok tényleg nem igazak, de az általános jellemzések általában bejönnek. Van akire egyáltalán nem illik szóval senki ne itéljen előre horoszkóp alapján, csak azt mondom hogy a leirások szerint rám illik sok rák tulajdonság, őrá meg az ikrek. és hát rémes... most azon vagyok hogy véget vessek az egésznek, nemtudom miért szeretem... valószínű pont az a vonzó benne hogy annyira különbözünk egymástól... de amugy más oka is van hogy nem mehet kettőnk közt. az mindenesetre biztos, hogy egy tipikus ráknak egy ikrekkel való kapcsolat rengeteg szenvedést hozhat...

na remélem segitettem

2009. dec. 18. 17:00
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Horoszkópra alapozni a kapcsolatot hülyeség!

Nehogymár a horoszkóp határozza meg egy ember személyiségét!

A nevelése és az élete határozza meg....

2009. dec. 18. 17:04
 10/11 anonim ***** válasza:
én ikrek lány vagyok a barátom meg rák fiú és sztem tök aranyos :) egyik nap elsírta magát hogy mennyire szeret engem :) ez annyira különbözik tőlem, hogy egészen meghatódtam. és tényleg féltékeny én meg tényleg könnyelmű vagyok, mert táncoltam egy sráccal és meg akarta verni :)) szóval imádom. de a kapcsolatunk nekem is fontos és soha nem csalnám meg. fantasztikus ember és ez a különbözőség csak izgalmas :P
2010. jan. 2. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!