Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rák férfi és ikrek nő kapcsolatáról mi a véleményetek?
Egy rák férfi és egy ikrek nő?:O
Nee! meg ne próbáld, nagyon rossz ötlet, ha megteszed, születik egy ikertestvéred, akit egy hatalmas mutáns rák megfog enni.... vagy mivel egypetéjű ikred születik, lehet téged esz majd meg a mutáns rák...
Am nem tudom, hogy egy ilyen buta és hiszékeny lány/nő milyen fiú/férfinak tetszik...
Hát én rák Nő vagyok és az első férjem ikrek volt 10 év után váltunk el. A 4 év még nem jelent semmit.
Az ikrek kicsinálja a rákot az a véleményem. Rengeteg ikrek ismerősöm van és sajna azt vettem észre egyik sem kivétel. A lehető legrosszabb kombináció.
Rémes... pont ilyesmibe keveredtem, én vagyok a fiu. Tipikus ikrek a lány én meg tipikus rák, féltékeny vagyok, visszahúzódóbb, ő meg laza, őrült, egy ikreknek soha nem jelent annyit egy kapcsolat mint egy ráknak.
Nem mondom hogy a horoszpnak mindenben igaza van, főleg a napi baromságok azok tényleg nem igazak, de az általános jellemzések általában bejönnek. Van akire egyáltalán nem illik szóval senki ne itéljen előre horoszkóp alapján, csak azt mondom hogy a leirások szerint rám illik sok rák tulajdonság, őrá meg az ikrek. és hát rémes... most azon vagyok hogy véget vessek az egésznek, nemtudom miért szeretem... valószínű pont az a vonzó benne hogy annyira különbözünk egymástól... de amugy más oka is van hogy nem mehet kettőnk közt. az mindenesetre biztos, hogy egy tipikus ráknak egy ikrekkel való kapcsolat rengeteg szenvedést hozhat...
na remélem segitettem
Horoszkópra alapozni a kapcsolatot hülyeség!
Nehogymár a horoszkóp határozza meg egy ember személyiségét!
A nevelése és az élete határozza meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!