Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez tényleg pofátlanság volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg pofátlanság volt tőlem?

Figyelt kérdés

Szal a pasimmal 1 hónapja vagyunk együtt majdnem és mikor kérdezte mit kérek karira mondtam egy bundát. Meg azt is mondtam h nem muszáj igazinak meg drágának lennie mittudomén csak annak nézzen ki meg minden. Hát vágott pofákat rá de mondta h oké meglátja mit tehet. Aztán ezt elmeséltem bnőmnek ő azt mondta h tiszta pofátlanság volt tőlem ilyet kérni.

Lehet h igaza van? Mert a pasim pl azóta nem is nagyon keres inkább csak én keresem de ha nem tenném nem biztos h egyáltalán beszélnénk. Szal most kicsit megijedtem... megharagudott rám? Mondjam h nem gondoltam komolyan ezt a bundát? Vagy micsináljak?? :S

2009. dec. 18. 00:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
90%
Hát...én kiakadtam, azt hittem csak viccelsz.
2009. dec. 18. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én a fiú helyében azért akadtam volna ki, mert a bunda miatt állatokat nyúznak meg (ezt sokszor élve teszik) és gyilkolnak meg. És hát kinek kéne egy ilyen lány, aki ennek tudatában ilyet akar hordani? Vagy nem vagy ennek tudatában, hogy hogy készül a bunda?
2009. dec. 18. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

ez már több mint pofátlanság...:/

nem csodálom h nem keres...egyértelmű h csak a pénzére hajtasz.

igen ,sztem megharagudott rád....neki nem ilyen csaj kell ,ez már abból is látszik h nem keres.

2009. dec. 18. 15:52
 14/16 anonim ***** válasza:
82%
1 hónapja vagy vele és bundát kérsz te jó isten te egy nagyon nagy ribanc vagy hallod :D
2009. dec. 18. 16:54
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nemtom... mentsd amit lehet, ha kell az a pasi neked :D Van egy vicc... mondd, h abból idézted. Na, a következő:

Csaj szopott, pasi a szájába élvezett, de a csaj nem akarta lenyelni az anyagot. Pasi mondja:

- Nyeld le! - csaj rázza a fejét, hümmög, hogy nem. Ez megismétlődik még kétszerháromszor, és a pasi megkérdezi:

- Mit kérsz karácsonyra? - erre a csaj lenyeli, és megszólal:

- Bundát!

mondd, h eszedbejutott és viccnek szántad, és mivel láttad h elhiszi folytattad, de nem akartad, ha kapcsoalt rovására menjen =)

2009. dec. 18. 19:24
 16/16 Azeriel ***** válasza:
100%
nagyon gáz te kis telhetetlen ^^ xD
2009. dec. 29. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!