Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy oldjátok meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amikor finganotok kell a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 01:34
1 2 3 4
 21/34 dorje1234 válasza:
100%
Visszatartom és megvárom amíg felrobbanok.
2014. ápr. 3. 09:17
 22/34 anonim ***** válasza:
26%
Az emberi jóérzés és inteligencia megadja a választ! Vannak az életben intim dolgok, ez is közéjük tartozik. Bármennyire természetes dolog, nem vagyunk állatok! Tiszteljük annyira a másik embert, hogy a bélgázainkat nem eresztjük ki előtte, mert gusztustalan. A kifújt orrunk produktumát sem rakjuk le elé! Ennek ellenére történnek balesetek, akkor elnézést kérünk.
2014. ápr. 3. 15:09
 23/34 xxxx1994 válasza:
Szerintem is ha nem olyan tipusú hogy undorítónak tartja,akkor ahogy előbbiekben minták jobb kint,mint bent!
2014. ápr. 3. 21:05
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére szüleim nem úgy neveltek, hogy ha pukizok, akkor az egy undorító, szégyellnivaló, és csak egyedül végezhető tevékenység. Nincs ebben semmi, nem tudom mit kell parázni miatta. Ha friss a kapcsolat, még megértem, hogy minden apróság kellemetlen, de eljön az a pont, amikor már természetessé válik. Nem az arcába pukizol, nem az orra elé fújod ki a saját orrodat, csak egy nyamvadt szellentés, aminek legtöbbször szaga sincs.
2014. ápr. 4. 00:11
 25/34 anonim ***** válasza:
23%
Paraszt dolognak tartom! Valóban unintelligens, ha lehet kerülni kell! Mindennek meg van a helye! Ha már az alapvető dolgokat se tartjuk be, akkor magunkat is süllyesztjük! Gyerekkorban elmegy, de egy felnőtt tudja magát fegyelmezni. Sajnálom azokat, akikben ez az alap dolog sincs meg! Milyen guszták lesznek majd öregként, ahogy ülnek a fotelban, és az amúgy is renyhe beleikből tíz percenként eregetik hol a laposat, hol a durranóst! Milyen guszta familia!
2014. ápr. 4. 09:09
 26/34 LORDRAPTOR válasza:
Fingj akkorát amekkorát csak tudsz, aztán kezdj el röhögni... Ha ő nem kezd el röhögni.... Kezdj el futni.. gyorsan...
2014. ápr. 4. 15:27
 27/34 anonim ***** válasza:
51%
Elejében visszatartottam aztán otthon durrogtaam egész nap... :-))) Mostanában már előtte is kinyomom :-))))) volt h véletlen a fejére is
2014. ápr. 5. 11:07
 28/34 anonim válasza:

Párkapcsolatban csak az első fing a ciki. Utána már ez egyik félnek sem okoz majd gondot!

Ereszd el és kacagj egy jó nagyot, majd mond hogy bocsi. :) Hidd el utána már nem lesz ciki.

2014. ápr. 6. 03:51
 29/34 anonim válasza:
70%
Szerintem ez abszolút személyiségfüggő. Ha téged, vagy a párodat zavar, akkor ne pukizz az orra alá. Van olyan barátnőm, akit nem zavar ha a párja csinálja, ő viszont képtelen lenne rá. Én meg el sem tudnám képzelni, hogy úgy éljek egy komoly kapcsolatban, hogy folyton a wc-re kell rohangálnom. Egyik előző kommentelőhöz csatlakoznék, a párommal mi is mindenféle viszolygás nélkül wc-zünk, büfögünk, fingunk egymás előtt, ha úgy alakul... Ez, mint fent írtam, személyiségfüggő... Ja, és lány voltam :)
2014. ápr. 6. 13:44
 30/34 anonim ***** válasza:

Én próbáltam, hogy "kiviszem" a wc a gázokat. Mire kiértem (pedig kislakás), elmúlt. Vissza a szobába. Ott megint kellett. Ki a koltyóra, elmúlt... Meguntam, azóta egymás előtt fingunk. Persze lehet ezt is kulturáltan. Lehetőleg úgy hogy ha kellemetlen a szaga, akkor ne az orra alá menjen.

Ráadásul nekem volt egy pár hónapos fingósabb időszakom is. Elég sokat, és nagyokat eregettem, de szerencsére nem volt semmi szaga. Na akkor vált ez az egész főleg természetessé köztünk.

2014. ápr. 6. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!