Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amikor finganotok kell a párotok előtt?
Aki azt írja, simán fingik, és kész, akkor gondolom az ugyanúgy megteszi bárhol szemrebbenés nélkül bárki mellett. Mert mi a különbség?
Hát én meg vagyok annyira kultúrlény, hogy próbáloim visszatartani, ezt jobb egyedül "elvégezni", ugyanúgymint a xarást. És eddig még a huszonpár év alatt semmi bajom nem lett tőle, hogy nem eregettem szándékosan mindenki a szájába.
Kivinulok a wc-be, vagy félre... Vagy ki a szabadba..
Helyzettől függ..
De ez igaz nem csak a párom előtt, ha lehet önszántamból nem szellentek a sajat orrom alá sem..én sem szívesen szagolom :D
Ennek ellenére nem esem kétségbe, ha kiszalad...de azét ez igen ritka...
Vissza nem tartom...
Ez marhaság, kedves nem tudom hányadik válaszoló :D
Közösségben, társaságban még soha nem fingottam/böfögtem, de otthon azért egy-egy puki miatt nem fogok kirohangálni (az sokkal feltűnőbb), simán el lehet azt intézni diszkréten is. Ha meg néha-néha mégis hangosra sikeredik, na bumm, emberek vagyunk, aki kiakad a saját szervezete működésén, az idióta :D
Ha meg olyan szeles vagy, hogy komoly problémát okoz kérdező, akkor változtass az étkezési szokásaidon, mert az egész napos durrogtatás nem egészséges.
14- es vagyok..
Nem azért nem mert ciki, vagy ilyesmi..
Ha nemtényleg nem szívesen szagolom utána én sem..
Mivel rengeteg zöldséget eszünk..nah hát nem virág illatú...;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!