Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti hogy oldjátok meg azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg azt a problémát, amikor finganotok kell a párotok előtt?

Figyelt kérdés
2014. márc. 30. 01:34
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Fingok. Kicsit várok, majd gyorsan elszaladok. Szagolja ő.
2014. márc. 30. 04:29
 12/34 anonim ***** válasza:
43%

Aki azt írja, simán fingik, és kész, akkor gondolom az ugyanúgy megteszi bárhol szemrebbenés nélkül bárki mellett. Mert mi a különbség?

Hát én meg vagyok annyira kultúrlény, hogy próbáloim visszatartani, ezt jobb egyedül "elvégezni", ugyanúgymint a xarást. És eddig még a huszonpár év alatt semmi bajom nem lett tőle, hogy nem eregettem szándékosan mindenki a szájába.

2014. márc. 30. 07:44
 13/34 anonim ***** válasza:

Holland kemence! :)

[link]

2014. márc. 30. 08:58
 14/34 anonim ***** válasza:

Kivinulok a wc-be, vagy félre... Vagy ki a szabadba..

Helyzettől függ..

De ez igaz nem csak a párom előtt, ha lehet önszántamból nem szellentek a sajat orrom alá sem..én sem szívesen szagolom :D

Ennek ellenére nem esem kétségbe, ha kiszalad...de azét ez igen ritka...

Vissza nem tartom...

2014. márc. 30. 10:12
 15/34 anonim ***** válasza:
Mármint nem tartom vissza, hanem megoldom, csak nem az orra előtt
2014. márc. 30. 10:13
 16/34 anonim ***** válasza:
80%

Ez marhaság, kedves nem tudom hányadik válaszoló :D

Közösségben, társaságban még soha nem fingottam/böfögtem, de otthon azért egy-egy puki miatt nem fogok kirohangálni (az sokkal feltűnőbb), simán el lehet azt intézni diszkréten is. Ha meg néha-néha mégis hangosra sikeredik, na bumm, emberek vagyunk, aki kiakad a saját szervezete működésén, az idióta :D

Ha meg olyan szeles vagy, hogy komoly problémát okoz kérdező, akkor változtass az étkezési szokásaidon, mert az egész napos durrogtatás nem egészséges.

2014. márc. 30. 12:49
 17/34 anonim ***** válasza:
Emiatt én is kínosan éreztem magam az elején, de egyszerűen csak meg kell beszélni, ha már jártok annyi ideje (pár hónap). Ha még nagyon új a dolog, akkor a WC a megoldás, vagy visszatartani, amíg nem leszel egyedül.
2014. márc. 31. 10:07
 18/34 anonim ***** válasza:
62%
Fingunk egymás előtt. Ha már ez is probléma lenne, akkor nem tudom milyen párkapcsolat lenne az. És nem kell mindjárt azzal jönni, hogy biztos az asztalra szarunk, pisilünk egymás előtt, mert ez nem ugyanaz. Bár sokan nem tudnak különbséget tenni, ahogy elnézem.
2014. márc. 31. 23:46
 19/34 anonim ***** válasza:

14- es vagyok..

Nem azért nem mert ciki, vagy ilyesmi..

Ha nemtényleg nem szívesen szagolom utána én sem..

Mivel rengeteg zöldséget eszünk..nah hát nem virág illatú...;-)

2014. ápr. 1. 07:48
 20/34 Polonyi válasza:
100%
Kedves kérdező! Párommal a kezdetektől fingunk, büfizünk, pisilünk és kakilunk egymás előtt. :) Ezek egészséges emberi dolgok. Ha szeretsz valakit akkor ezekkel együtt is szereted és ez visszafelé is igaz. Szerintem ezt nagyon fontos megbeszélnetek. Mi is ezt tettük és nagyon örültünk hogy egyikünket sem zavarja. Ha úgy alakul hogy büdi, akkor nevetünk és menekülünk :D
2014. ápr. 3. 08:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!