Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk volt már olyan hogy a barátnőtöket szexmegvonással büntettétek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 29. 23:35
1/9 anonim válasza:
ezzel büntetem, amiért nem létezik
2/9 anonim válasza:
Nem, csak olyan volt h nem engedtem elélvezni. Aztán már könyörgött érte és mikor megkapta nagyon hálás volt és imádta h mennyivel intenzívebb volt mintha csak úgy megkapja.
3/9 anonim válasza:
Háh egy nőt szex megvonással büntetni? Félre lép mint a pinty.
4/9 anonim válasza:
Csak a buz1k, meg azok teszik ezt, akik megcsalják.
5/9 anonim válasza:
Oda vissza hülyeség..
A szex nem kegy...így a megvonás sem oehet büntetés..
Az. Apasi és az a nő is megérdemli, aki ezzel akar büntetni..hisz akkor önmagát is bünteti...ha pedig nem akkor az a kapcsolat alapból kuka
6/9 anonim válasza:
Aki ezzel büntet, az idióta. Akár nő, akár férfi.
7/9 A kérdező kommentje:
hát kb én is így gondolom... De úgy voltam vele belemegyek a játékába mikor másnap ő gondolatai szerint vágytó csöpögő hangon felhívott h menjek át azt mondtam neki nem ha tegnap se kelletem ma se keljek... (1 órát utazzak egy 15 perces dologért?)
2014. márc. 31. 06:40
9/9 anonim válasza:
Szia
Nem gondolod, hogy te is hibás lehetsz ebben a dologban? Esetleg nem csináltál valami olyat ami miatt kiváltottad ezt a reakciót tőle? ha belemész a játékba te is ugyan olyan hibás vagy mint ő. lehet, hogy jogos volt tőle ez a dolog, beszéljétek meg nyugodtan, biztos meglehet ez a kis félreértést oldani :). Kapd el, ha ő nem kezdeményez :D :D!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!